Как да издам книга?

Издайте книгата си така, че да стигнете до по-голяма аудитория
Консултантски програми с Борислава Люцканова

Консултантските програми са в помощ на автори, които искат да издадат книга с атрактивен и професионален дизайн, добра структура и съдържание, която да се задържи максимално дълго време на книжния пазар.
Бихме могли да работим заедно по една от следните три програми, която смятате, че е най-подходяща за вас.
Пакет Оптимум
Пълно описание
Това е най-пълната консултантска програма, в помощ на автори, които искат да изпипат всички детайли по книгата си, да са уверени, че структурата и съдържанието им ще бъдат поднесени по най-добрия начин и ще стигнат до точната аудитория, за да може книгата им да се превърне в longseller.
В тази програма ще работим върху това как да изберете грабващо заглавие за книгата си, как да изградите дистрибуцията си, кои канали и чия помощ да ползвате, дали да ползвате услугите на издателство, или да издадете и дистрибутирате книгата си сами, как в лесни стъпки, какво е ISBN и необходим ли ви е, как да ценообразувате, така че да сте атрактивни на пазара и да печелите, какви са правата ви на автор, ще получите основни насоки за дизайна на корицата и на самото книжно тяло, ще получите подробен анализ на пазара в съответния жанр, за да изберете правилното позициониране.
Но най-голямото предимство на тази програма е, че аз се ангажирам да изчета и да коментирам целия текст на книгата. Това не е редакторска работа, а конкретни насоки как да преведете на разбираем език творческите си идеи, така че да достигнат и да се разберат от по-широка публика. След това ще получите и конкретни насоки и препоръки за подобрянване на текста, които да обсъдим и да надградим заедно.
Консултациите се провеждат в 4 сесии по 1 астрономически час + анализ и препоръки по текста в рамките до 24 работни часа.
Коментарите към текста се изпращат на електронната поща за кореспонденция.

Цялостен пакет
Това е консултантска програма в помощ на автори, които искат да създадат цялостна дългогодишна концепция за позициониране на книжния пазар като водещи специалисти в своята област. Ако искате да си спестите тестването на пазара за ваша сметка, доверете ми се.
В тази програма ще работим върху изграждане на цялостна дългогодишна стратегия за позициониране. Ще създадем издателски план за минимум три книги, които да се появят на пазара в рамките на максимум 5 години. Ще създадем уникален авторски „почерк“. Този издателски план ще ви даде увереността да работите активно по подобряване на диалога с аудиторията ви, както и ще ви даде увереността, че всяка една от книгите ви ще се превърне в longseller, който да ви носи стабилни доходи.
В този план са включени и всички детайли от Базовия пакет.
Консултацията се провежда в 5 сесии по 1 астрономически час

Базов пакет
Това е консултантска програма в помощ на автори, които искат да са наясно с всички детайли около книгоиздаването, смятат, че могат да се справят и сами с повечето неща, но има моменти, в които биха искали да почерпят опит от професионален екип, за да подобрят и оптимизират целия процес, както и крайния продукт.
В тази програма ще работим върху това как да изберете грабващо заглавие за книгата си, как да изградите дистрибуцията си, кои канали и чия помощ да ползвате, дали да ползвате услугите на издателство, или да издадете и дистрибутирате книгата си сами, как в лесни стъпки да управявате целия издателски процес, какво е ISBN и необходим ли ви е, ще се научите да ценообразувате, ще си отговорите на въпроса какви са правата ви на автор.
Обучението се провежда в 3 срещи по 1 астрономически час.

Всяка от консултантските ми програми се движи по създадената от мен Система за издаване на качествена книга с полезно съдържание, която ви гарантира, че книгата ви ще стигне до по-голяма аудитория. Изберете програма, която да отговаря на конкретните ви нужди. Каквито и да са те, можете да сте убедени, че зад вас стоя аз с над 15-годишния си опит в сферата на книгоиздаването и книгоразпространението. През тези 15 години аз и моят професионален екип сме реализирали множество успешни издателски проекти. Научили сме доста уроци и сме готови да ги споделим с вас.

Ако все още се двоумите дали моите консултантски програми биха били полезни за вас,
можете да се запишете за безплатна опознавателна среща с мен.

Close