Заповядайте на премиерата на книгата „Клетъчно хранене с Дени – холистичен наръчник за осъзнато здраве и грижа за себе си“: 

01 декември – петък
17:30 ч.
книжарница CIELA – София, бул. „Витоша“ 60

 

Новото заглавие на издателство ВДЪХНОВЕНИЯ представя 100-дневна програма с практически съвети и техники за емоционален и енергиен баланс.

Деница Андонова е холистичен терапевт и се занимава повече от 5 години с клетъчно хранене. Вярва, че тялото ни е съвършен механизъм, който прекрасно може да се грижи за себе си, да се регенерира, самообновява и оздравява.

Един от специалистите, които препоръчват книгата и споделят важността на холистичния подход е д-р Неделя Щонова пише:

Деница Андонова с много финес отваря нашата бленда към желаното здраве и грижа за себе си.

Клетъчното хранене е холистичен избор, който ревитализира цялото тяло, защото е изключително природосъобразен. В него се разгръща стратегията „стъпка по стъпка“ за дълготрайна промяна. Човешките същества не реагират добре на внезапна промяна. Затова много е шик, много е мъдро, лека полека да започнем с превъзмогването на тъмната шоколадова страна от живот със сладолед, понички, тлъсти, бързи, обработени продукти, да елиминираме токсичните молекули и положим основите на чистото клетъчно хранене.