На 14 декември от 18:30 ч. в книжарница Ciela Витошка ще бъде представена най-новата книга на издателство „Вдъхновения“ – „Натурална козметика приготвена у дома“ от американската авторка Ани Строул.

Решения на проблеми свързани с красотата и здравите кожа и коса писателката поднася на своите читатели в 150 лесни рецепти, направени от изцяло натурални съставки.

Фактори като забързано ежедневие, липсата на почивка и целодневното замърсяване на кожата са неблагоприятни както за цялостното здравословно състояние, така и в аспект красота, когато става дума за женската аудитория. Кожата се чувства пълноценно, когато е обгрижвана с естествени съставки от високо качество – такова е посланието на книгата. Затова в книгата си Ани ни помага да почистим тялото си от тях и едва след това да се развихрим в света на красотата с естествени съставки:

Ръчната изработка на ваши собствени, изцяло натурални козметични продукти е изключително удовлетворяващо и весело начинание. Ако обичате подхода „Направи си сам“, то аз съм сигурна, че вие ще се радвате да сътворите някои домашно приготвени козметични продукти“.

Издателство „Вдъхновения“ подкрепя идеите на Ани Строул и става част от още една здравословна инициатива. Посетителите ще станат свидетели и на някои демонстрации на рецепти в кннигата.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed