Най-свежата зимна салата

By vdahnovenia    

май 12, 2017

  • Prep: 10 mins

Ingredients

150 g спанак,

1 средно голяма глава червено цвекло,

3 чесън,

1/2 връзка копър,

2 зехтин,

2 зехтин,

1/2 орехи (за предпочитане предварително накиснати и изплакнати)

Directions

1Измийте спанака и го поставете в купа за салата.

2Обелете цвеклото, като внимавате да не остава дори и малка част от кората, защото салатата ви ще има неприятен вкус на пръст.

3Изплакнете цвеклото и го настържете.

4Смачкайте чесъна и заедно с цвеклото, добавете към спанака. Добавете и нарязания копър, зехтина и оцета.

5Разбъркайте добре. Преди да сервирате поръсете с счуканите орехови ядки.

Предполагам, че след празниците на всички ни се иска да похапнем нещо леко, свежо и засищащо.

Днес ви представям любимата си зимна салата с цвекло, спанак, чесън и много копър – една съвършена комбинация . Опитайте я няма да съжалявате.

Прочети още: Триетажна, сурова, 100% здравословна торта

00:00

Nutrition Facts

Serving Size2

0 Reviews

All fields and a star-rating are required to submit a review.