Ресурси

Безплатен тест за спектъра на възпаление

1 коментар

Случвало ли ви се е да изпитвате някакво физическо неразположение, като често главоболие, хронична умора, необичайна разсеяност, невъзможност за отслабване въпреки всичките ви усилия да отслабнете и други? Ако да, то вероятно сте предприели най-правилната мярка. Посетили сте личния си лекар; обсъдили сте с него симптомите с надеждата, че можете заедно да намерите решение на проблема, създаващ ви дискомфорт.

Ако сте срещнали разбиране, чудесно. Вероятно сте открили и причините и сте ги отстранили. И вероятно нямате нужда от информацията в тази електронна книжка. Ако обаче сте били отпратени с „приятелски“ съвет да намалите стреса, да ограничите храненето или просто да се примирите, че това е част от процеса на остаряване, трябва да вземете други мерки. Съветваме ви да свалите този безплатен тест, да го направите и да установите има ли в организма ви хронично възпаление и къде точно се намира то. Функционалната медицина смята, че когато тялото реагира с подобни симптоми, обикновено се касае за хронично възпаление в организма. Ето защо този безплатен тест ще ви помогне да откриете своите проблеми и да вземете мерки за отстраняването им.

След като направите теста, в зависимост от резултатите, може да прочетете книгата „Спектърът на възпалението“ на д-р Уил Коул, от която ще научите как естествено и ефективно да се справите с проблема. В нея международно утвърденият автор предлага революционен план, с чиято помощ ще откриете храните, които вашето уникално тяло обича, а също и тези, които не му понасят, и онези, които са му необходими, за да се чувства чудесно.

Какво да направиш, за да изтеглиш този безплатен тест?

1. Въведи имената и e-mail адреса си, за да се регистрираш.
2. Абонирай се за нашия бюлетин. Това е задължително според новите условия за защита на личните данни. В противен случай ние не можем и нямаме право да ти изпращаме информация.
3. Ще получиш линк за потвърждаване, а след това линк за сваляне на файла.

Запиши ме за бюлетин с полезна информация

Tags: Ресурси

Още публикации

1 коментар. Leave new

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed

Протоколът Хашимото. Размисли върху Първопричината. Работна тетрадка
Меню
Have no product in the cart!