КнигиНовиниОтминали събитияСъбития

Бизнес консултантът Александър Николов споделя собствения си опит в практическата книга „Нагласа за резултати“

Няма коментари

 

Новото заглавие на издателство „Вдъхновения“ ще бъде официално представено на 19 септември в книжарница СИЕЛА

 

Едно от най-динамично развиващите се издателства у нас – „Вдъхновения“, продължава линията си да издава практична литература за подобряване стила и начина на живот. Доказателство за това е новото заглавие – втората книга на бизнес консултанта Александър Николов.

Създател на Формулата от 7 стъпки за бизнес растеж, Александър Николов е бизнес консултант и коуч, който помага на собствениците на малък бизнес, които страдат от това, че нямат достатъчно клиенти, да печелят повече пари и да работят по-малко време. Той е един от малкото консултанти, които лично са приложили стратегиите, на които учат другите. И именно заради това клиентите му получават доказани стратегии за ръст на бизнеса, които могат да прилагат стъпка по стъпка.

В  „Нагласа за резултати“ Александър Николов показва стъпките и стратегиите, които той лично е приложил и които са му помогнали да трансформира своя живот – от това да изпитва страх да предприема нови начинания до това да изгради печеливш 6-цифрен бизнес с много свободно време. Книгата показва всички стратегии, които са част от всекидневния начин на живот на един от най-популярните български бизнес консултанти. Съветите му са приложими не само в бизнеса, но и за всички други сфери на живота. Александър е изградил книгата като практически наръчник, с който стъпка по стъпка читателят да направи промени и да настрои мозъка си така, че да се движи към своите големи цели и да живее живота си пълно и в изобилие.

Само предприетото действие води до резултат! Това е един от изводите, които се открояват в книгата „Нагласа за резултати“. Изчистването на фокуса и преодоляването на страховете и ограничаващите нагласи са от нещата, които саботират всеки от нас. В тази книга Александър Николов споделя собствения си опит и ние вярваме, че тя ще вдъхнови много от нашите читатели да предприемат действията, които ще им донесат дългоочакваната промяна – споделя издателят Борислава Люцканова. – С всяко заглавие на издателство „Вдъхновения“ се стремим да помогнем на читателя да бъде сигурен в ефикасността на практическите решения, които са на страниците. Книгите, които издаваме, наистина имат за крайна цел да вдъхновяват хората. Всеки може да направи промяна за себе си в ежедневието, което води, така че да започне да води по-здравословен и по-успешен начин на живот.“

През изминалата година издателство „Вдъхновения“ издаде няколко от най-успешните заглавия за здравословен начин на живот, сред които „Тиреоидит на Хашимото: промени в начина на живот за откриване и отстраняване на първопричината“, „“Протоколът Хашимото. 90 дневен план, с който да обърнете тиреоидните симптоми и да си върнете живота на д-р Изабела Уенц и „Автоимунен палео протокол“ на д-р Сара Балантайн. За първи път българските читатели получиха всички отговори за болестта на новото време – Хашимото, и наръчник за това как да се справят с нея.

Премиерата на втората книга на Александър Нилово  „Нагласа за резултати“ ще се проведе  в четвъртък, 19 септември, в книжарница СИЕЛА на бул. „Витоша“ в София. На събитието ще присъства и предприемачът Мирослав Запорожанов.

 

Tags: Книги, Новини, Отминали събития, Събития

Още публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed

Автоимунните заболявания се лекуват чрез цялостна промяна
Премиера на книгата “От любов към продажбите” на Георги Христулев
Меню
Have no product in the cart!