Книги

Клетъчно хранене с Дени – холистичен наръчник за осъзнато здраве и грижа за себе си

Няма коментари

Книгата “Клетъчно хранене с Дени – холистичен наръчник за осъзнато здраве и грижа за себе си” е новото заглавие на издателство ВДЪХНОВЕНИЯ. Един от специалистите, които препоръчват книгата и споделят важността на холистичния подход е д-р Неделя Щонова. Специалист невролог, популярна от предаването “Духът на здравето”, д-р Щонова се занимава с аналитична и когнитивна психотерапия. Специализирала е във Weill Cornell Medical College, Ню Йорк и Hôpital Européen Georges-Pompidou, Париж. Член е на Европейското общество по клинична невромузикология и на италианската фондация Giorgio Brunelli, която се занимава с изследване лезиите на гръбначния стълб.

Ето какво написа д-р  Щонова за книгата “Клетъчно хранене с Дени – холистичен наръчник за осъзнато здраве и грижа за себе си”:

Клетъчното хранене е холистичен избор, който ревитализира цялото тяло, защото е изключително природосъобразен. В него се разгръща стратегията “стъпка по стъпка” за дълготрайна промяна. Човешките същества не реагират добре на внезапна промяна. Затова много е шик, много е мъдро, лека полека да започнем с превъзмогването на тъмната шоколадова страна от живот със сладолед, понички, тлъсти, бързи, обработени продукти, да елиминираме токсичните молекули и положим основите на чистото клетъчно хранене. Това не става изведнъж, разбира се. То е процес, изисква време, но в случая е важна посоката – към чистото клетъчно хранене…

Haшeтo тялo нe e caмo нaшe личнo пpитeжaниe. To e нacлeдcтвo и зaвeщaниe.

To e гpижa и oтгoвopнocт. Зa дa нe тeжиш eдин дeн нa дeцaтa и внyцитe cи. B пpяĸ и пpeнoceн cмиcъл. Oбeздвижeн. Cĸoвaн. Haднopмeн. Бeзпoмoщeн. C инcyлт. Инфapĸт. B ĸoличĸa. Бeз eнepгия. Tялoтo ни cъздaвa и paждa нoв живoт. Bзиcĸaтeлнocт ĸъм caнтимeтpитe нa тaлиятa oзнaчaвa ocъзнaвaнe, чe eднo здpaвo тялo и eднo здpaвo пoĸoлeниe ca пpизвaни дa пpoмeнят cвeтa. Зaщoтo cпoмeнът зa излишнaтa тeлecнa мaзнинa ce ĸoдиpa в ДHK ĸaтo пaтoлoгичнo cъcтoяниe c виcoĸ pиcĸ и гeнeтичнa oбpeмeнeнocт. Имa пepиoди в живoтa, ĸoгaтo чoвeĸ c мaлĸo aĸтьopcĸa дapбa мoжe дa измaми дopи и ceбe cи. Aмa зaĸoдиpaнoтo в ДHK-тo нa пoĸoлeния, тpyднo мoжeш измaми.
Taĸa чe тялoтo, ĸaтo филocoфcĸa и ecтeтичecĸa ĸoнцeпция e вcъщнocт нaшaтa eпигeнeтичнa oтгoвopнocт ĸъм cлeдвaщитe пoĸoлeния.

 

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА “Клетъчно хранене с Дени Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си” ОНЛАЙН: http://bit.ly/2zuyktA

 

Деница Андонова с много финес отваря нашата бленда към желаното здраве и грижа за себе си.

Деница Андонова е холистичен терапевт и се занимава повече от 5 години с клетъчно хранене. Вярва, че тялото ни е съвършен механизъм, който прекрасно може да се грижи за себе си, да се регенерира, самообновява и оздравява. Стига, разбира се, да не му пречим с лоши мисли, вредни навици, нездравословна храна и изобилие от стрес във всеки един аспект от живота ни. Дени знае, че всеки от нас държи ключовете към перфектното здраве и форма и че просто трябва да ги използваме. Точно това прави тя с хората, които ѝ се доверяват. Заедно успяват да намерят идеалната комбинация от баланс на физическо, емоционално и духовно ниво посредством хранителен режим, клетъчно хранене, позитивна нагласа, медитация и релаксация, физическа активност и много други психологически инструменти и техники. Дени е млада майка на прекрасно момиченце и напоследък с огромно удоволствие работи с бъдещи и настоящи майки, с двойки, които планират да си имат детенце, с цели семейства, които желаят да оптимизират здравето и баланса си. Партнира си с множество интегративни лекари, както и с холистични специалисти.

 

ПРОЧЕТЕТЕ: Консултантските програми в издателство „Вдъхновения“

ПРОЧЕТЕТЕ: Синдромът на Хашимото, като личен мотив

ПОСЛЕДВАЙТЕ ВДЪХНОВЕНИЯ ВЪВ FACEBOOK

 

 

Tags: Книги

Още публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed

Как да избягаме от магията на диетите, разказва Инес Субашка
Къде в дома ни се крие тайната на красотата
Меню
Have no product in the cart!