Ароматерапия за детско здраве

Нищо на този свят не е по-ценно за нас от децата ни и грижата за тях е наша плашеща отговорност. Всички ние разчитаме изцяло на медицинските специалисти да поддържат децата ни здрави и трябва да продължим да се възползваме от предимствата, които може да ни предложи съвременната медицина. Съществуват обаче моменти, когато няма откъде да потърсим помощ, когато трябва да се уповаваме само на собствените си ресурси и да поемем грижата за децата си в свои ръце.

Ако и вие сте родител, който иска да се доверява на силата на природата за здравето на децата си винаги, когато това е възможно и разумно, книгата „Ароматерапия за детско здраве“ е за вас. В нея Валери Ан Уорууд е събрала незаменима информация за правилната и безопасна употреба на етеричните масла при деца за осигуряване на трайно физическо, умствено и психическо здраве.

Цена на книгата 20.00 лв.

Рецепти за деца от всички възрасти

  • от бебета до тийнейджъри;
  • описание на безопасните за употреба при деца етерични масла;
  • таблици с правилните разреждания според възрастовата група;
  • щадящи и лесни за приложение методи.

Близо 90 заболявания и проблеми в детска възраст

  • подредени по азбучен ред за лесно намиране;
  • включително описание на симптомите;
  • причините и методите за лечение;
  • допълнителни рецепти за емоционални проблеми и продукти за първа помощ

Подходяща за напреднали и напълно начинаещи

  • книгата съдържа теоретичната основа на ароматерапията, с която можете да започнете веднага или да надградите знанията, които вече имате;
  • към всяка рецепта има и подробни и лесни за изпълнение инструкции;
  • включен е и наръчник за избор, покупка и съхранение на етерични масла;
  • описания на подходящите за деца базови масла и още …

Валери Ан Уорууд

Клиничен ароматерапевт с международно признание

„Етеричните масла не са панацея и няма да ви помогнат в абсолютно всички кризи, с които ще се сблъскате като родител, но със сигурност могат да се справят с повече неща, отколкото си мислите. Когато сами откриете това, ще се чудите как сте успявали да живеете без тях.“

Книгите и богатият клиничен опит (над 30 години, посветени на маслата) на Валери Ан Уорууд дават тласък на серия задълбочени научни проучвания върху ефективността, състава и действието на етеричните масла. Освен клиничен ароматерапевт, д-р Уорууд е и рефлексолог, управлява своя собствена клиника в Ромфорд, Англия, провежда научни изследвания върху клиничната употреба на етеричните масла, както и върху ефекта на ароматерапията при ендометриоза и безплодие. Защитила докторската си степен по допълваща медицина през 1990 година, тя е член на Лондонското общество на физиолозите, председател на проучванията и член на Управителния съвет на Международната федерация на ароматерапевтите и член на Изпълнителния съвет на Съвета на ароматерапевтичните организации.

Ако и вие сте родител, който иска да се доверява на силата на природата за здравето на децата си винаги, когато това е възможно и разумно, книгата „Ароматерапия за детско здраве“ е за вас. В нея Валери Ан Уорууд е събрала незаменима информация за правилната и безопасна употреба на етеричните масла при деца за осигуряване на трайно физическо, умствено и психическо здраве.

Всеки родител е изпадал в положението да се грижи за болно дете без професионална помощ. Усещането е ужасяващо. Възможно е да не можете да се свържете с лекаря до следващата сутрин или да сте затрупани от сняг и да не е възможно да отидете да доведете помощ. С ароматерапията обаче няма да бъдете безпомощни. Можете да направите нещо – нещо, за което е доказано, че действа, чрез дългогодишна употреба и множество научни изследвания. Освен че може да ви помогне в спешни случаи, ароматерапията ви позволява и да мислите проактивно за здравето на детето си в дългосрочен план.

Тази книга е незаменим наръчник за всеки родител, който мисли активно за дългосрочното физическо и психическо здраве на децата си. Едновременно мощна и безопасна при правилна употреба, ароматерапията е сигурен начин да лекувате всичко – от подсичане през астма до проблеми със самочувствието при децата. С много оплаквания, като болки и кашлица, за които иначе ще трябва да чакате до посещението при лекаря, може да се справите незабавно у дома, като използвате лечебната сила на природата.

На страниците ѝ ще откриете още:

  • наръчник за избор, покупка и съхранение на етерични масла;
  • описания на отделните етерични масла с най-подходящите им приложения;
  • описания на подходящите за деца базови масла;
  • множество различни методи за безопасно и ефективно приложение на ароматерапията при деца;
  • рецепти за базови продукти за първа помощ, с които да започнете;
  • близо 90 заболявания и проблеми в детска възраст, съдържащи подробно описание на симптомите, методите за лечение с етерични масла, допълнителни грижи и превенция;
  • отделни части, посветени на децата със сериозни заболявания, както и на умственото и емоционалното здраве;
  • и още, и още.

Вземи безплатен откъс от книгата ``Ароматерапия за детско здраве``

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и др., за да ги направим още по-практични и работещи. За всички тези неща, както и за информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още споделяме в бюлетина си за нашите читатели.

Изпозлвайте бутона по-долу, за да се абонирате за нашия бюлетин и да свалете откъс от най-новата ни книга „Ароматерапия за детско здраве“

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Отзиви за книгата

``Ароматерапия за детско здраве`` от Валери Ан Уорууд

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed