Ново от автора на бестселъра „Лечебната сила на етеричните масла“

Водещите експерти по ароматерапия д-р Ерик Зелински и Сабрина Ан Зелински носят надежда на страдащите от хронични заболявания с единствения задълбочен наръчник по употреба на етерични масла, подкрепен от науката.

Намерете яснота и утеха в дългоочакваното подробно ръководство по ароматерапия на семейство Зелински с над 150 основани на доказателства протокола за управление на 25-те най-често срещани хронични състояния и за справяне с досадните симптоми, които тормозят целия свят.

Книгата включва задълбочени стратегии и протоколи за артрит, безсъние, болест на Алцхаймер, депресия, диабет, епилепсия, затлъстяване, омазнен черен дроб, рак, сърдечносъдови заболявания, фибромиалгия, ХОББ и още!

Купи сега с подарък

Само сега вземете книгата „Етеричната аптека“ и получете подарък 4-то издание на „Триезичен речник на наименованията на растенията, от които се извличат етерични и базови масла“ – печатен формат.

Когато използвате етерични и базови масла, е много важно да сте сигурни, че те са извлечени точно от растението, което ви трябва, за да си гарантирате, че ще получите именно търсените полезни свойства.

Лавандулата е добър пример. Lavandula angustifolia, наричана още „истинска лавандула“, е предпочитана за клинична ароматерапия, за разлика от лавандина (Lavandula latifolia). Истинската лавандула не съдържа почти никакъв камфор, докато в лавандина той може да достига до 40% от съдържанието. За камфора е известно, че има стимулиращ ефект. Тъй като лавандулата има репутация предимно на успокояващо средство, ако си купите масло от лавандин, без да обръщате внимание на латинското име, може да се окажете с масло, което ще ви държи нащрек, вместо да ви отпуска.

Ето защо ние от издателство „Вдъхновения“ изготвихме специално за читателите си този триезичен речник на наименованията на растенията, от които се извличат етерични и базови масла.

Книгата „Етеричната аптека“ идва с подарък триезичен речник за всяка поръчка.

Цена на книгата 29.90 лв.

Технически параметри на изданието

  • 384 страници
  • Формат: 16х24 см.
  • Мека подвързия
  • Над 150 протокола за управление на причините и симптомите на хронични заболявания
  • Обхваща над 25 хронични състояния
  • Цена: 29.90 лева.

Осигурете си подкрепата, от която се нуждаете, чрез най-важния здравен наръчник за съвременния начин на живот!

„Светът изобилства от информация за етеричните масла на ниво начинаещи, но ако човек започне да търси основани на доказателства протоколи за по-сложни проблеми, откриването на доверени източници е невероятно трудно. „Етерична аптека“ е книгата, която ми се иска да бях имала преди години. Солидна, подкрепена от науката информация, комбинирана с прости доказани рецепти – не мога да спра да препоръчвам това четиво!“

 

Джил Уингър, автор на бестселъра The Prairie Homestead Cookbook

„Етеричните масла са мощни лекарства, а никой не знае за тях повече, отколкото д-р Ерик и Сабрина Ан Зелински. Ако търсите едновременно задълбочена наука и практична, лесноприложима информация, това е книгата, от която имате нужда.“

 

Д-р Келиан Петручи, автор на бестселъра Dr. Kellyann’s Bone Broth Diet

Не е ли време да обърнем внимание на хроничните заболявания като цяло?

Нека си го признаем – събитията от 2020 година не създадоха криза в здравеопазването, те просто я разкриха. Факт е, че много хора живеят с поне едно хронично заболяване. Това означава, че повече от половината от населението в света си има работа с продължителни неразположения като:

  • null
    • отклонения в кръвната захар
  • null
    • проблеми с паметта
  • null
    • затруднения със съня
  • null
    • хронични болки в ставите
  • null
    • влошено сърдечносъдово здраве
  • null
    • хормонални проблеми
  • null
    • затлъстяване

Страдащите от хронични заболявания са изправени и пред твърде много други симптоми, които ги правят уязвими на редица други здравословни усложнения.

Това не е нормално.

И въпреки това болните – които страдат не само физически, но и умствено, емоционално и дори духовно – са принудени да приемат състоянието си като безнадеждна доживотна присъда.

За някои хора лекарите предписват скъпи лекарства, които маскират симптомите… поне за кратко.

На други се казва, че всичко е в главата им, като са оставени без каквито и да било отговори.

 

Всъщност изглежда почти така, сякаш с всеки изминал ден здравната ни система става все по-глуха за уморените викове на страдащите от хронични заболявания.

Това институционализирано пренебрегване оставя повечето болни с въпроси без отговор, като:

null

Защо разболяването от едно хронично заболяване често води до друго?

null

Защо предците ни рядко са се сблъсквали с хронични заболявания?

null

Или още по-тревожно – защо САЩ има значително по-висока заболеваемост от всяка друга страна на планетата?

„Етерична аптека“ извежда ароматерапевтичния подход една стъпка по-напред от когато и да било преди, като предлага надежда, яснота и над 150 основани на доказателства протоколи, които да донесат утеха и комфорт при сложни хронични състояния и досадни симптоми, ограбващи хората от изобилния им живот.

Без да разглежда хроничните заболявания в цялост, конвенционалната парадигма твърди, че тези въпроси са неуместни, може би дори глупави.

Но ако се вгледаме по-отблизо?

Всички тези въпроси са свързани, а в отговорите им се крие ключът към връщането на даденото ни от Бог право на изобилно здраве, щастие и свобода.

Сега зависи от нас да съберем парченцата от пъзела, за да се излекуваме…

Да поемем контрола върху благополучието си…

И да се изправим пред най-опасната фраза в нашия език: „Нищо не може да се направи…“

Защото, скъпи приятели, тези думи не биха могли да са по-далеч от истината.

А вече има и цяла книга, която го доказва!

Написана като наръчник за начинаещи за холистично разбиране на хроничните заболявания, „Етерична аптека“ е липсващото звено, които много страдащи от хронични състояния търсят.

Всъщност в продължение на хиляди години под различни форми етеричните масла са помагали за преодоляване на дисбаланса в телата ни и са ни връщали равновесието.

Защо тогава да не посегнем към тези мощни натурални дарове като допълваща терапия, когато се борим с хронични заболявания?

Няма значение дали сте здравен работник, който иска да овласти пациентите или клиентите си да поемат контрола върху състоянието си,…

страдащ от хронично заболяване, на когото му е писнало да се чувства болен и уморен,…

или човек, който просто знае, че е време да задълбочи познанията си за най-невероятния лечебен дар от Бог за човечеството…

„Етерична аптека“ е изключително полезен справочник, който доказва, че е не само възможно, но често и променящо живота да се допълни конвенционалното лечение на хронични заболявания с доказани алтернативни протоколи, като употребата на етерични масла.

Сега, подкрепени от години научни изследвания, положителни отзиви от експерти и опит в подпомагането на над 3 милиона души годишно посредством блога, курсовете и онлайн общността си, семейство Зелински вярват, че „Етерична аптека“ ще ви даде отговорите, които заслужавате.

Д-р Ейми Майерс

автор на бестселърите The Autoimmune Solution и The Thyroid Connection

Практичен подход

„Етерична аптека“ е най-задълбоченият ресурс за етеричните масла, който познавам. Д-р Ерик и Сабрина Ан Зелински провеждат ясно и подробно проучване на безопасната и ефективна употреба на етеричните масла за управление на хроничните заболявания. Препоръчвам горещо!“

Д-р Джош Акс

натуропат, хиропрактик, автор на бестселъра „Етеричните масла: древното лекарство“

Съчетава древната мъдрост със съвременната наука

„Със своя практичен подход д-р Ерик и Сабрина Ан Зелински определено поставят основите на овладяването на лечебната сила на етеричните масла. Техните оздравителни рецепти и успокояващи лекове – всички подкрепени от науката – ще ви научат как успешно да управлявате инвалидизиращи хронични заболявания и досадни симптоми.“

Ан Луиз Гитълман

награждаван автор на бестселъра Radical Longevity

Най-всеобхватният източник по темата за етеричните масла

„Семейство Зелински са приели мисията да докажат, че етеричните масла са липсващото звено в медицината на XXI век. Тяхната „Етерична аптека“ предлага ясно очертани, основани на доказателства стратегии за лечение на 25 от най-често срещаните и неотложни здравословни състояния на нашето съвремие с практични рецепти, вътрешно приемани лекарства и дифузиране.

Какво ще откриете в книгата?

Първо, Д-р Зи и Мама Зи разглеждат същността и причините за хроничните заболявания, като излагат накратко и основата на познанието за етеричните масла.

  • null
    • Разберете защо се случват хроничните заболявания и защо сега са по-често срещани от когато и да било.
  • null
    • Опреснете набързо познанията си за основите на ароматерапията.
  • null
    • И разбира се, научете как да детоксикирате дома си, за да изпреварите хроничните заболявания преди всичко.

Подготвени така, че да се препрочитат за справка по всяко време, ясните инструкции стъпка по стъпка на Д-р Зи и Мама Зи показват на читателя как да започне да управлява причините и симптомите на хроничните заболявания с помощта на етеричните масла.

  • null
    • Намерете утеха и комфорт в над 150 тясно насочени натурални протокола, които ще ви помогнат да се справите с проблемите със съня, стреса, злоупотребата с различни вещества, интимността и други.
  • null
    • Научете причините и начините да използвате всяка от рецептите с етерични масла.
  • null
    • Следвайте протоколите безопасно и лесно с помощта на таблици, съвети за безопасност и реални примери от Д-р Зи и Мама Зи.

Нямате търпение да се гмурнете в по-задълбочените приложения? Тази последна част показва как етеричните масла може да се използват за управление на по-сложни хронични проблеми, като е подкрепена от безпрецедентно количество доказателства и научни изследвания.

  • null
    • Разберете защо тези по-сложни хронични заболявания превземат планетата и как да подходите към тях със състрадание, любопитство и надежда.
  • null
    • Отворете очите си за над 50 начина да облекчите симптомите и причините, свързани с „безнадеждните“ прогнози (и научете защо те невинаги са толкова „безнадеждни“, колкото ни карат да мислим).
  • null
    • Практикувайте протоколите безопасно с помощта на подробни таблици с лекарствени взаимодействия и експертни насоки.

Сдобийте се с над 150 подкрепени от науката рецепти с етерични масла за управление на причините и симптомите на хронични заболявания като стрес, нарушения на съня, интимни проблеми, възпаление и още.

Без значение дали ги нанасяте топикално, поглъщате ги или ги дифузирате във въздуха, за етеричните масла е научно доказано, че действат на физиологията на тялото щадящо и бързо.

„Етерична аптека“ е пълна с проверени рецепти с етеричните масла от над 70 ароматни растения – от копайба и лимонова трева до куркума и иланг-иланг, – включително:

  • null
    • Землисто-дървесен инхалер – „горското къпане“ представлява потапяне в природата за заземяване и центриране. Този землист бленд ще внесе природата в дома ви и ще ви предостави лесен начин да прилагате „горско къпане“ когато си поискате.
  • null
    • Имуностимулиращ бленд за дифузер – почти всяко хронично заболяване може да се проследи до компрометирана имунна система. Този слънчев бленд ще ви помогне да добавите допълнителен слой защита срещу патогените във въздуха.
  • null
    • Синергична капсула за ВЧЗ – този успокояващ бленд представлява нежна смес от кориандър, маточина и мента, които да облекчат червата и да подобрят здравето им.
  • null
    • Суперсилен мехлем за кости и стави – хроничният дискомфорт в ставите може да пречи на страдащите от него да изпълняват любимите си дейности. Насладете се на естествено, бързо облекчение с коноп, тамян, лавандула и полегнала голтерия.
  • null
    • Чувствен спрей за тяло – хроничните заболявания често се отразяват на интимността. Запалете отново искрата с тази съблазнителна смес от натурални успокояващи аромати, които отпускат тялото и успокояват ума.

Джоет Калабрийз

хомеопат с международна практика, автор и лектор

Справочник, към който да се връщате често

„Признавам си, че не съм прочела книгата от кора до кора. Защо ли? Защото това е справочник, към който човек да се връща редовно, може би дори ежедневно. Не мисля, че той скоро ще се озове на някой рафт в семейната ви библиотека. По-скоро подозирам, че ще лежи удобно до възглавницата ви или на нощното шкафче, за да можете лесно да проверите едно или друго за хората в живота ви, които имат нужда от тази информация.“

Марк Дейвид

основател на Института по психология на храненето и автор на бестселърите Nourishing Wisdom и The Slow Down Diet

Същинска съкровищница, пълна с подробна информация и прозрения

„Д-р Ерик Зелински се е доказал като най-голям авторитет относно науката и ежедневната употреба на етеричните масла. Работата му винаги е практична, лесна за разбиране и прекрасно съкровена. Тази книга е същинска съкровищница, пълна с подробна информация и прозрения. Задълбоченото разбиране на д-р Зи относно естественото здраве и пълноценния живот със сигурност ще ви вдъхнови да използвате етерични масла в грижата за себе си и за хората, които обичате. Смятам, че това е задължителна книга, единствена по рода си, която ще използвате през целия си живот.“

Д-р Диана Минич

нутрициолог, преподавател и автор на Whole Detox

Задължителна част от съвременната здравна библиотека

„Етеричните масла са част от множество традиционни лечебни подходи. „Етерична аптека“ обединява тази традиционна употреба с наличната научна информация, за да ви осигури полезни техники и рецепти, с които да се възползвате от предимствата им. Книгата се фокусира върху холистичното лечение на редица хронични заболявания. Вълнуващо е да се видят всички креативни начини, по които етеричните масла и промените в начина на живот може да ви направят по-здрави като цяло. Тази книга е задължителна част от съвременната здравна библиотека.“

За Д-р Зи, Мама Зи и тяхното естествено живеещо семейство

Д-р Ерик Зелински е автор на световния бестселър „Лечебната сила на етеричните масла“ и на „Етерични масла за по-добро чревно здраве“ и е пионер в природния начин на живот и в образованието относно библейското здраве от 2003 година.

Обучен като ароматерапевт, изследовател на общественото здраве и хиропрактик, д-р Зи основава интернет сайта DrEricZ.com (сега NaturalLivingFamily.com) през 2014 година заедно със съпругата си, Сабрина Ан, за да помага на хората да се научат как да използват безопасно и ефективно натурални лечебни средства като етеричните масла.

Посещаван от над три милиона души всяка година, сайтът NaturalLivingFamily.com бързо се превърна в най-търсения онлайн ресурс за библейско здраве и необвързано с марки образование относно етеричните масла.

Сабрина Ан Зелински е съавтор на бестселъра The Essential Oils Diet. Като носител на титлата от конкурса за красота Мисиз Джорджия 2019 година Сабрина използва своята платформа за естествен начин на живот, за да вдъхновява милиони хора по целия свят в постигането на здравните им цели.

Основен автор на подходящите при алергии кулинарни рецепти и лековете тип „направи си сам“ на сайта на семейство Зелински и в тази книга, тя е известна като „Мама Зи“ на много майки, които търсят естествени начини да се грижат за семействата си. Сабрина помага на хората да се научат как да използват безопасно и ефективно етеричните масла.

Семейство Зи са си поставили за цел да помагат на хората да се наслаждават на здравословен, изобилен живот. Те са твърдо решени да дадат лесен за следване пример за следващото поколение и да създадат с естествени средства един по-здрав свят – стъпка по стъпка, хранене по хранене.

Вземете безплатен откъс от книгата „Етеричната аптека“.

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. Всички тези неща, както и информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още, споделяме в бюлетина си за нашите читатели.

Използвайте бутона по-долу, за да се абонирате за нашия бюлетин и да свалите откъс от най-новата ни книга „Етеричната аптека“.