Borislava Lutskanova

Cuisine: Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Микробиом диета, Програма "Ключът към бързият метаболизъм"

Cuisine: Без глутен, Без захар, Без млечни продукти
Method: сурово

Cuisine: Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Веган
Method: печене

Cuisine: Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Веган
Method: печене

Cuisine: АИП, Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Веган, Микробиом диета, Нисковъглехидратна, Програма "Ключът към бързият метаболизъм"
Method: сурово

Cuisine: Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Веган
Method: сурово

Здравейте, Таня.
Няма да получите същия резултат. Реално ще са други бисквити 🙁 Тази рецепта е специално за кокосово брашно. Може да смените брашното, като увеличите количество х3.
НО пак зависи какво е - бяло, пълнозърнесто, овесено...

По-добре с обикновено краве масло. Не съм сигурна как вкусово ще се комбинира гхи-то с шоколад. Но ако вкусовата комбинация ви харесва... пробвайте.
Иначе за още по-сосезаем шоколадов вкус може с какаово масло 🙂

Веднъж на ден по половин чаша е добре за начало.
Винаги при въвеждане на нова храна в менюто си, тряба да сте винамтелни, за да дадете време на организма да свикне и да се адаптира.
Започва се с по-малка доза, която се увеличава постепенно.
След време можете да пиете по една чаша сутрин и по една следобед - при нужда - при отлсбен имунитета или грипна епидемия, например.
Хубаво е да правите и почивки. Примерно правите един курс за около 20-30 дни, после спирате да го консумирате - примерно за същия период.
Ако се приема постоянно може организма да се адаптира и да няма този ефект.

И мазнина и черен пипер.
Те активират усвояването и.
Благодаря за пояснението 🙂

Чудесно 🙂
Много, много се радвам да го чуя 🙂
Може да пробвате и някоя от другите ни торти! Сигурна съм, че и те ще ви станат любими 🙂

Здравейте,
Да, наистина е много вкусна 🙂
Пробвайте я и ще се радваме да споделите резултат 🙂
Ползваме предимно продукти на Dragon superfoods. На zoya.bg също са с много добро качество. А кокосoвите продукти, специално Cecile ни е любима марка 🙂
Успех с подготовката 🙂

Здравейте, Цветомира 🙂
Можете да замените с любимият ви натурален течен подсладител, например кленов сироп, меласа или агаве. Може и мед, но той не е подходящ за нагряване. Т.е. ще трябва да печете на много ниски градуси, много по-дълго време.
Ако използвате сух подсладител - например кокосова захар, ксилитол, стевия или нещо друго ще трябва увеличите малко количеството на кокосовото масло, за да не станат прекалено сухи.
Успех 🙂
Ще се радвам да споделите после на какво сте се спрели и как се е получило.

Да, на стайна температура, за да се равият добрите бактерии 🙂
След като кваса шупне го прибирате в хладилник, където може да остане около 5 дни без да бъде подхранван. После ще трябва да го извадите, да го подхраните и да месите 🙂 Или да го приберете отново в хладилника за 5 дни.
Следете да няма черно в него - това означава, че са се равили и лошите бактерии.
Успех!
Споделете резултата после 🙂

Може, разбира се!
А вие пробвахте ли? Интересно ми е консистенцията как се е получила?
Но внимателно с меда. Не е попоръчително да се нагрява, тъй като губи витамини и минерали и се превръща в обикновена захар. Да кажем, че от време на време може, но не е добре да е практика.

Здравейте, Ирина.
Благодаря за хубавите думи.
Радвам се че рецептите ми ви харесват.
И да, разбира се! Можете да замените копривата с каквито зеленолистни зелници харесвате. Спанак, лапад, киселец, левурда... Въпрос на вкус е 🙂
Само спазвайте пропорциите.
Успех с импровизирането 🙂

Cuisine: АИП, Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Веган, Микробиом диета, Нисковъглехидратна, Програма "Ключът към бързият метаболизъм"
Method: сурово

Cuisine: Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Веган
Method: сурово