Borislava Lutskanova

http://www.vdahnovenia.bg

My Recipes
Time
Rating
Свежа лимонада с куркума Category: Напитки
Cuisine: АИП, Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Веган, Микробиом диета, Нисковъглехидратна, Програма "Ключът към бързият метаболизъм"
Домашен сладолед с ягоди
Домашен кето сладолед + още идеи Category: Десерти
Cuisine: АИП, Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Веган, Микробиом диета, Нисковъглехидратна, Програма "Ключът към бързият метаболизъм"
Слънчево смути
СЛЪНЧЕВО СМУТИ Category: Десерти, Закуски, Напитки
Cuisine: Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Веган, Микробиом диета, Програма "Ключът към бързият метаболизъм"
Крем Мечта с ягоди Category: Десерти, Закуски
Cuisine: Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Микробиом диета, Нисковъглехидратна, Програма "Ключът към бързият метаболизъм"
15 mins
Бадемови барчета с фурми
Бадемови барчета с фурми Category: Десерти, Закуски, Кулинарно училище
Cuisine: Без глутен, Без млечни продукти
35 mins
keto-chocolate-cake
Бърз и лесен кето шоколадов кекс без брашно Category: Десерти, Закуски, Кулинарно училище, Хляб, мъфини и печива
Cuisine: Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Нисковъглехидратна, Програма "Ключът към бързият метаболизъм"
Method: печене
25 mins
mafin-bez-brashno-i-bez-zahar
Мъфини без брашно и захар – лесни и чудесни Category: Десерти, Закуски, Кулинарно училище, Хляб, мъфини и печива
Cuisine: Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Микробиом диета, Нисковъглехидратна
35 mins
Homemade Marshmallow gluten free
Кето маршмелоу само с 3 съставки Category: Десерти, Закуски, Кулинарно училище
Cuisine: Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Нисковъглехидратна
Method: сурово
10 mins
мака-лате-с-канела
Мака лате с канела Category: Напитки
Cuisine: Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Веган, Микробиом диета, Нисковъглехидратна, Програма "Ключът към бързият метаболизъм"
5 mins
Здравословно шоколадче Баунти
Историята на шоколадчетата Баунти + здравословна рецепта Category: Десерти, Кулинарно училище
Cuisine: Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Микробиом диета, Програма "Ключът към бързият метаболизъм"
1 hr 10 mins
torta-chist-shokolad
Торта чист шоколад. Без захар, глутен и мляко Category: Десерти, Кулинарно училище
Cuisine: Без глутен, Без захар, Без млечни продукти
Method: сурово
40 mins
proteinovo-brauni-s-tikva
Протеиново брауни с тиква. Без брашно и без захар Category: Десерти, Закуски, Кулинарно училище
Cuisine: Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Веган
Method: печене
Най-бързите бисквити – палео, без брашно, веган Category: Десерти, Закуски, Кулинарно училище
Cuisine: Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Веган
Method: печене
Шоколад с кокос и боровинки
Шоколад с кокос и боровинки Category: Десерти, Закуски, Кулинарно училище
Cuisine: АИП, Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Веган, Микробиом диета, Нисковъглехидратна, Програма "Ключът към бързият метаболизъм"
Method: сурово
Торта Рафаело Category: Десерти, Кулинарно училище
Cuisine: Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Веган
Method: сурово
25 mins
My Reviews
Най-бързите бисквити – палео, без брашно, веган Review Posted on April 28, 2020

По-добре с обикновено краве масло. Не съм сигурна как вкусово ще се комбинира гхи-то с шоколад. Но ако вкусовата комбинация ви харесва... пробвайте.
Иначе за още по-сосезаем шоколадов вкус може с какаово масло 🙂

Как да си приготвим Златно мляко Review Posted on March 22, 2020

Веднъж на ден по половин чаша е добре за начало.
Винаги при въвеждане на нова храна в менюто си, тряба да сте винамтелни, за да дадете време на организма да свикне и да се адаптира.
Започва се с по-малка доза, която се увеличава постепенно.

След време можете да пиете по една чаша сутрин и по една следобед - при нужда - при отлсбен имунитета или грипна епидемия, например.

Хубаво е да правите и почивки. Примерно правите един курс за около 20-30 дни, после спирате да го консумирате - примерно за същия период.
Ако се приема постоянно може организма да се адаптира и да няма този ефект.

Как да си приготвим Златно мляко Review Posted on March 19, 2020

И мазнина и черен пипер.
Те активират усвояването и.
Благодаря за пояснението 🙂

torta-chist-shokolad
Торта чист шоколад. Без захар, глутен и мляко Review Posted on August 20, 2019

Чудесно 🙂
Много, много се радвам да го чуя 🙂
Може да пробвате и някоя от другите ни торти! Сигурна съм, че и те ще ви станат любими 🙂

torta-chist-shokolad
Торта чист шоколад. Без захар, глутен и мляко Review Posted on August 13, 2019

Здравейте,
Да, наистина е много вкусна 🙂
Пробвайте я и ще се радваме да споделите резултат 🙂
Ползваме предимно продукти на Dragon superfoods. На zoya.bg също са с много добро качество. А кокосoвите продукти, специално Cecile ни е любима марка 🙂
Успех с подготовката 🙂

Най-бързите бисквити – палео, без брашно, веган Review Posted on July 19, 2019

Здравейте, Цветомира 🙂
Можете да замените с любимият ви натурален течен подсладител, например кленов сироп, меласа или агаве. Може и мед, но той не е подходящ за нагряване. Т.е. ще трябва да печете на много ниски градуси, много по-дълго време.
Ако използвате сух подсладител - например кокосова захар, ксилитол, стевия или нещо друго ще трябва увеличите малко количеството на кокосовото масло, за да не станат прекалено сухи.
Успех 🙂
Ще се радвам да споделите после на какво сте се спрели и как се е получило.

Можете ли да правите хляб… така както са го правили нашите баби? Review Posted on April 30, 2019

Да, на стайна температура, за да се равият добрите бактерии 🙂
След като кваса шупне го прибирате в хладилник, където може да остане около 5 дни без да бъде подхранван. После ще трябва да го извадите, да го подхраните и да месите 🙂 Или да го приберете отново в хладилника за 5 дни.
Следете да няма черно в него - това означава, че са се равили и лошите бактерии.
Успех!
Споделете резултата после 🙂

Най-бързите бисквити – палео, без брашно, веган Review Posted on March 26, 2019

Може, разбира се!
А вие пробвахте ли? Интересно ми е консистенцията как се е получила?
Но внимателно с меда. Не е попоръчително да се нагрява, тъй като губи витамини и минерали и се превръща в обикновена захар. Да кажем, че от време на време може, но не е добре да е практика.

Сурови веган шоколадови бонбони без захар Review Posted on December 19, 2018

Здравейте,
При прехвърлянето на рецептите от стария ни сайт към новия са изпаднали мерките. Моля да ни извините и благодарим, че ни информирахте 🙂
Успешно готвене 🙂

Кюфтенца от коприва
Кюфтенца от коприва Review Posted on September 10, 2018

Здравейте, Ирина.
Благодаря за хубавите думи.
Радвам се че рецептите ми ви харесват.
И да, разбира се! Можете да замените копривата с каквито зеленолистни зелници харесвате. Спанак, лапад, киселец, левурда... Въпрос на вкус е 🙂
Само спазвайте пропорциите.
Успех с импровизирането 🙂

My Favorites
Time
Rating
Шоколад с кокос и боровинки
Шоколад с кокос и боровинки

Category: Десерти, Закуски, Кулинарно училище
Cuisine: АИП, Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Веган, Микробиом диета, Нисковъглехидратна, Програма "Ключът към бързият метаболизъм"
Method: сурово
Шоколадови бонбони с мака и портокал

Category: Десерти
Method: сурово
10 mins
Меню
Have no product in the cart!