Ресурси

Речник на наименованията на растенията

3 коментара

Човечеството използва растенията с лечебна цел почти от зората на своето съществуване. Билкарството и ароматерапията са сред най-древните науки и въпреки че са се променяли с еволюцията на човека, те така и не остаряват. С вековете техниките за извличане на ценните вещества от растенията са се развили и усъвършенствали. Днес сме способни да добиваме самата есенция на тревите, храстите и дърветата – етеричните масла.

Предлагаме ви първия по рода си речник на наименованията на растенията, от които се извличат етерични масла. Речникът триезичен – на български, английски и латински език. В него са включени видове, от чиито листа, стебла, корени, кора, цветове и плодове се произвеждат етерични масла. Те се използват за лечение и подобряване на плеяда от проблеми – от еднократни наранявания през остри състояния до хронични заболявания и синдроми. В допълнение в речника са включени и растения, от които се произвеждат базови масла, използвани за разреждане и подобряване на усвояването на етеричните масла. Структурата на речника позволява търсене на термини на всеки от трите езика с цел максимално удобство на работата.

Пълна и подробна информация относно ефективната и безопасна употреба на етеричните масла за лечение на заболявания, подобряване на настроението, приготвяне на козметични продукти и почистващи препарати и дори за приложението им при домашни любимци може да откриете в книгата „Лечебната сила на етеричните масла“ от д-р Ерик Зелински. Може да изтеглите безплатен откъс от книгата, да видите съдържанието ѝ, да гледате видео ревю или да я поръчате онлайн ТУК.

Какво да направиш, за да получиш речника?
1. Въведи имената и e-mail адреса си, за да се регистрираш.
2. Абонирай се за нашия бюлетин. Това е задължително, според новите условия за Защита на линиче данни. В противен случай ние не можем и нямаме право да ти изпращаме информация.
3. Ще получиш линк за потвърждаване, а след това линк за сваляне на файла.
Успех!

Запиши ме за бюлетин с полезна информация

Междувременно не пропускай да следиш стаиите ни с полезни съвети тук, както и вкусните ни безглутенови рецепти тук.

Tags: Ресурси

Още публикации

3 коментара. Leave new

 • Албена Кирчева
  юни 11, 2019 1:04 pm

  Благодаря за полезната информация

  Отговор
 • Здравейте,
  Имам книгата „Лечебната сила на етеричните масла“, която препраща към раздел ресурси за сваляне на Речник на наименованията на растенията. Изпълних описаните по-горе стъпки (няколко пъти), но не получавам линк за сваляне на речника (проверих и в spam папката).

  Отговор
 • Сайтът е чудесен

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed

Таблица за конвертиране на тиреоидните медикаменти
11 свежи и лесни рецепти за лятото с етерични масла
Меню
Have no product in the cart!