Category: Кулинарно училище

Торта Рафаело

Отварям нова рубрика, където ще публикувам не малка част от рецептите на Vdahnovenia natural shop. Тук ще споделям и много практичен опит – кое как точно се изпълнява и защо се изпълнява по точно определен начин, а не по друг. Така, че дори и да не сте опитвали от нашите торти следете рубриката, защото ще си стане един сериозен готварски курс.

Реших да подаря тези рецепти на всичките ни бивши клиенти, защото след като затворихме магазина, много от вас ми писаха с молба да им изпратя рецепта за любимата им торта. Е, след като магазинът го няма, реших, че ще е хубаво тези торти да продължат да живеят под някаква друга форма.

Започваме с една от първите ми здравословни рецепти. Правя тази торта от вече почти 10 години. И честно казано, всеки път съм изненадана от резултата и от това колко гениално се съчетават няколкото съставки, които са в основата на рецептата.

  By Borislava Lutskanova

Майонеза от покълнал слънчоглед или кашу

Майонеза от покълнал слънчоглед или кашу

Аз си направих майонеза от кашу, вие може да си я направите и от покълнал слънчоглед. Ето как става:

  By vdahnovenia

Фетучини от моркови с бадемова майонеза

Фетучини от моркови с бадемова майонеза

Обичаш ли паста? Ако да, то не може да не обожаваш фетучините. А ако обичаш и да експериментираш, но нямаш много време, то тогава тази рецепта е за теб. Много лесна, много ефекта и най-вече идеална за лека вечеря и много подходяща като за след тежки празнични трапези.

Е, да започваме. Всичко, от което имаш нужда, е една белачка, няколко моркова и шепа бадеми.

  By vdahnovenia

Хляб от елда

Хляб от елда

EXCERPT FOR LIST VIEWS

  By vdahnovenia

Меню