fbpx

Category: Хляб, мъфини и печива

Овесен тарт с шоколадово-портокалов мус

Вероятно си мислите, че направата на този тарт или малките тарталети, които ще видите на снимката по-долу, е плод на невероятни усилия, майсторски умения и часове въртене в кухнята!
Хмм, дали?

  By vdahnovenia

Канелени безглутенови палачинки с кленов сироп и кокосова пудра захар

Канелени безглутенови палачинки с кленов сироп и кокосова пудра захар

Моята представа за идеална неделна, мъъъързелива и много вкусна семейна закуска почти винаги е свързана... със сладки палачинки. А вашата?

Представете си палачинки колкото здравословни, толкова и вкусни. Представете си палачинки, с които можете да закусите без никакви притеснения. Палачинки, които не са пържени, а печени, палачинки, в които няма захар, и палачинки, в които няма глутен! Освен това се приготвят много лесно.

  By vdahnovenia

„Шоколадови бисквити“

Много често слушам дежурни, абсолютно неосъзнати и необосновани оправдания за това колко е трудно да се храниш здравословно, защото:

  • изисква много време,
  • много е скъпо,
  • продуктите се намират много трудно,
  • „просто много обичам шоколад!” и какво ли още не!

Както знаете, моите любимите рецепти са от типа раз-ва-три. Ето поредната от серията. Лесни бисквити само с 3 съставки! Реденето и печенето зависят изцяло от вашата организация и техническо оборудване, но на мен ми отнема общо 20 минути! Е, вие избирате дали да се оправдавате, или да им се насладите!

  By vdahnovenia

Меню