

Барчета с крем авокадо и мента
By vdahnovenia Десерти Без глутен, Без захар, Без млечни продукти, Веган сурово
февруари 13, 2019
И продължаваме темата Кулинарно училище. Тези барчета са за лаици в кухнята, но ще ви доставят невероятно удоволствие. Както наслада на сетивата, така и удовлетворението, че можете да сътворите нещо толкова лесно и здравословно, но същевременно и вкусно и ефектно! Така че, вижте продуктите и запрятайте ръкави.
Тези крем барчета са сензационни! Не само, че са невероятно вкусно, но и са здравословни, веган, без глутен и с ниско съдържание на захар!
Directions
1Поставете съставките за основата в кухненският робот с S-образен нож и пулсирайте докато се комбинират добре. Изсипете в правоъгълна тавичка (върху пергаментова хартия) и заравнете с помощта на шпатула основата.
2Смесете съставките за пълнежа в блендера и разпределете равномерно върху основата. Поставете тавата във фризера докато подготвяте третия слой. В една малка купа смесете съставките за топинга и изсипете върху средния слой, като внимавате да го разнесете равномерно.
3Замразете баровете до втвърдяване. Извадете и оставете барчетата да се размразят на стайна температура в продължение на 20-30 минути и разрежете на парчета.
Да ви е сладко и без захар 🙂
Рецептата е на наша приятелка Елена Кънчева. Ако и вие искате да публикуваме ваша рецепта изпратете ни я!
Можем да я публикуваме тук или да я включим в книгата "Любимите здравословнои рецепти на България" Повече за инициативата виж тук.