

Directions
1Сварявате зеленчуците на пара. Когато са готови, ги овкусявате с предварително смесените зехтин и лимонов сок. Част (количество според указанието на опаковката) от още топлата вода от зеленчуците използвате като бульон за оризовия кускус. Добавяте малко зехтин и оставяте да се задуши за около 10 минути, като плътно затваряте капака.
2Сервирате зеленчуците в красива чиния и слагате от кускуса в някаква интересна форма. Аз избрах сърца за моята малка дъщеря. Да ви е сладко!
Отворете сърцето си за красотата, почувствайте я с душата си и ще видите колко лесно ще влезе в живота ви и ще е първото нещо, което ще виждат очите ви, накъдето и да погледнете. Днешната рецепта е един страхотен пример за това с колко красота можете да поднесете една тривиална, леко модифицирана рецепта, преекспонирана в детството ни, или поне в моето. Надявам се, че ще успея да ви убедя, че не е необходимо да готвите сложни засукани манджи с уникални екзотични продукти, за да имате красиво и вкусно ястие, сготвено с любов, споделено с усмивка.