
8 Reviews
Таня
юни 12, 2021
Може ли да се сложи обикновено брашно ч, като няма в наличност кокосово и бадемово?
Борислава Люцканова
април 28, 2020
По-добре с обикновено краве масло. Не съм сигурна как вкусово ще се комбинира гхи-то с шоколад. Но ако вкусовата комбинация ви харесва… пробвайте.
Иначе за още по-сосезаем шоколадов вкус може с какаово масло 🙂
Noael
април 27, 2020
Здравейте , с какво може да се замени кокосовото масло ? Може ли с гхи ?
Борислава Люцканова
юли 19, 2019
Здравейте, Цветомира 🙂
Можете да замените с любимият ви натурален течен подсладител, например кленов сироп, меласа или агаве. Може и мед, но той не е подходящ за нагряване. Т.е. ще трябва да печете на много ниски градуси, много по-дълго време.
Ако използвате сух подсладител – например кокосова захар, ксилитол, стевия или нещо друго ще трябва увеличите малко количеството на кокосовото масло, за да не станат прекалено сухи.
Успех 🙂
Ще се радвам да споделите после на какво сте се спрели и как се е получило.
Цветомила
юли 19, 2019
Здравейте! Бисквитките изглеждат мноого вкусни, искам да ги направя, но нямам възможност да се снабдя с кокосов нектар , с какво мога да го заменя?
Благодаря предварително!
Борислава Люцканова
март 26, 2019
Може, разбира се!
А вие пробвахте ли? Интересно ми е консистенцията как се е получила?
Но внимателно с меда. Не е попоръчително да се нагрява, тъй като губи витамини и минерали и се превръща в обикновена захар. Да кажем, че от време на време може, но не е добре да е практика.
Анна
март 25, 2019
Може да се сложи 2 с.л. мед и масло вместо кокосово масло.
Борислава Люцканова
юни 12, 2021
Здравейте, Таня.
Няма да получите същия резултат. Реално ще са други бисквити 🙁 Тази рецепта е специално за кокосово брашно. Може да смените брашното, като увеличите количество х3.
НО пак зависи какво е – бяло, пълнозърнесто, овесено…