fbpx

Най-вкусните бонбони – само с 3 съставки!

  By vdahnovenia    

февруари 22, 2018

  • Cook: 15 mins

Ingredients

200 g кашу

150 g пресни фурми

5-6 с.л. рожково брашно за овалване на готовите бонбони

Directions

1Смиламе кашуто на брашно, добавяме обезкостените фурми и смесваме в кухненски робот или на ръка. По желание можете да добавите и малко ванилия – натурална, разбира се!

2От готовата смес оформяме топчета, които овалваме в рожковото брашно. Поставяме в хартийки за бонбони и сервираме в красив поднос, кутия или с каквото разполагате. Както казах, изпълнението е повече от елементарно, а резултатът е изненадващо уникален. Повторете на празник или просто споделете с любимите си хора!

Много пъти съм писала, че най-семплите рецепти за мен са гениални. Правила съм бонбони с ядки и сушени плодове поне в около 1000 варианта! Сериозно, не преувеличавам. Практиката показва, че стига да има достатъчно сладост, общо взето винаги се получават. Е, някои комбинации от вкусове са наистина уникални и неповторими, други са просто сладки и приятни. Но  каква беше изненадата ми, когато установих, че от съвсем базови съставки може да се получи нещооо неподражаемо като вкус! Ами, не мога да ви опиша пробвайте сами, гарантирам ви, че е лесно, а резултатът определено ще си заслужава и ще бъде награден с множество овации.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Меню