fbpx

Ооооооранжево небето, оранжево морето

  By vdahnovenia    

януари 12, 2018

Ооооооранжево небето, оранжево морето,
Оранжева тревата, оранжев и градът.
С оранжевите майки, оранжеви дечица,
Оранжеви китари, оранжево звънят.

  • Cook: 10 mins

Ingredients

Продукти:

1 чаша тиква – може да е настъргана или леко сварена на пара – вие решавате

1 чаша портокалов сок

1/2 ч.л. джинджифил – по желание, но има сгряващ ефект и е добре да го приемате зимата от време на време, а и има ефект на стимулиране на обмяната на веществата

1 с.л. кленов сироп – може и мед или друг подсладител

За украса: няколко зрънца годжи бери – прясно или предварително накиснато в сладък сироп (примерно 1 супена лъжица мед в ½ чаена чаша вода).

Directions

Помните ли тази сладка детска песничка?! Оранжевото е един от любимите ми цветове. Носи много енергия и топлота! А съвсем скоро разбрах, че оранжевото е първия цвят, който децата виждат! Хубаво е да имаме цветове в живота си. Не всичко е черно, бяло и сиво. Повтаряйте си го, когато настроението ви е сиво и потърсете цвета. Днес можете да го откриете в суперенергийното оранжево смути, рецепта за което ви предлагам по-долу, утре в изгрева, вдругиден в ярките коледни звезди… Просто вдигнете глава, отърсете се от ежедневието, огледайте се и оставете светът да ви покаже своята красота!

***

Разбира се, вие  можете да добавите кокосово мляко, да смените кленовия сироп с банан или да промените някоя друга съставка, всичко е въпрос на вкус и гледна точка!

Направата е повече от елементарна – блендирайте всичко без годжиберито, изсипете в чаша и украсете.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Меню