

Редена салата
By vdahnovenia Предястия, Салати Без глутен, Без млечни продукти, Веган сурово
февруари 26, 2018
Вече успешно приготвям веган руска салата и както обичат да казват французите, апетитът идва с яденето. Въображението ми се развихри и ми хрумна и една друга вариация на зимна салата с ядкова майонеза. Тя е много лесна за правене, доста по-лека от колкото се очаква, и ефектна. Хубавото е, че можеш да я приготвиш във всякаква форма, включително и разбъркана 🙂
Също да импровизираш с продуктите.
А е и идеална за партидно готвене. Правиш по-голямо количество в неделя, прибираш в купа и после имаш готов обяд за офиса 🙂
Рецепта за ядкова майонеза можеш да видиш тук и тук
- Cook: 20 mins
Directions
1Нарежи всичко на малки кубчета и подреди в реда на изброяването, като след всеки пласт притисни и сложи от майонезата. Единствено магданоза можете да прибавиш към някоя друга съставка. Последно завърши с орехите, като върху тях не слагай майонеза. Остави в хладилника да стегне за около 15 минути и сервирай студена, украсена с клонче магданоз. Bon Appetite!
Тази рецепта е подходяща за програмите:
"Протокол за възстановяване на надбъбречните жлези"
"Естествено зачеване и здравословна бременност след 30"
За още вкусни и полезни рецепти, разгледай цялата категория с "Рецепти".