Бизнес растеж

Лично послание от Александър Николов

Написах тази книга, за да помогна на собствениците на малък бизнес да привличат последователно повече клиенти, да печелят повече пари от своя бизнес и да се радват на повече свободно време за себе си.

Защото всички ние искаме повече пари и бизнес растеж, но малко предприемачи успяват да го постигнат на практика. И в над 90% от случаите бизнес собствениците се провалят да постигнат това, което са мечтали.

Тази книга показва стъпките от моята Формула от 7 стъпки за бизнес растеж. Тези стъпки промениха драстично моя живот. Само 4 години след като стартирах моя коучинг и консултантски бизнес от нулата, аз се радвам на 5-цифрен месечен доход, достигам до много хора, на които помагам да направят същото и за себе си, и живея живота по начина, по който съм мечтал.

Като прилагах тези стратегии последователно при работата си с моите клиенти, видях, че резултатът от тях е предвидим. При това хората, с които работя, не са известни личности (или поне не са такива, когато започват да работят с мен), които вече са много напред… Това са съвсем обикновени хора, повечето от които страдаха силно, че нямат достатъчно клиенти в своя бизнес, когато дойдоха за първи път при мен. И щом те, без да са известни личности и авторитети, можаха да постигнат удвояване и утрояване на бизнеса си за 1 или 2 години, то със сигурност и вие можете да направите това. Моето обещание към вас е, че ако вие следвате стъпка по стъпка всичко, което представям в тази книга, нищо не може да ви спре да получите резултата, който постигнах аз и който постигнаха много от моите клиенти. Тези стратегии действат — те помогнаха на мен и на още десетки мои клиенти и стотици мои ученици да постигнат бизнес растеж за време, което преди са считали за невъзможно.

Желая ви приятно четене и най-важното — приложете това, което научавате от тази книга. Не си позволявайте само да узнаете за тези стъпки за бизнес растеж. Истинското решение е, когато предприемем действие и въведем новите неща. Бъдете от малкото хора, които действат, и аз ви обещавам, че ще получите и резултатите, които много малко хора получават.

От тази книга ще научите стъпките от Формулата от 7 стъпки за бизнес растеж, която създадох и последователно прилагам. С тези стъпки и стратегии промених драстично своя живот. Те ми позволиха да стартирам бизнеса си от нулата и само за 4 години да го превърна в много печеливш 6-цифрен бизнес.

От тази книга ще научите стъпките от Формулата от 7 стъпки за бизнес растеж, която създадох и последователно прилагам. С тези стъпки и стратегии промених драстично своя живот. Те ми позволиха да стартирам бизнеса си от нулата и само за 4 години да го превърна в много печеливш 6-цифрен бизнес.

Написах тази книга, за да помогна на собствениците на малък бизнес да привличат последователно повече клиенти, да печелят повече пари от своя бизнес и да се радват на повече свободно време за себе си. Защото всички ние искаме повече пари и бизнес растеж, но малко предприемачи успяват да го постигнат на практика. И в над 90% от случаите бизнес собствениците се провалят да постигнат това, което са мечтали.

Защо да изберем книгата ``Бизнес растеж``?

Не са открити резултати.
ВАШИТЕ СЪРЦА
КАТЕГОРИЯ ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ