„Човек би могъл да си помисли, че светът е несправедлив и да разсъждава върху множеството причини за липсата на промени в начина на живот, но вторачването в проблема сякаш никога не води до решаването му.

Вероятно обаче, мислех си аз, ако мога да свържа всичките си симптоми, тогава може би ще успея да открия и лекувам първопричината за състоянието си и да се надявам, че историята ми ще вдъхнови и други да направят същото.“

Из „Първопричината“ Изабела Уенц, Изд. Вдъхновения, София 2017

Да вдъхновим за здраве и промяна към здравословен начин на живот беше идеята, от която се роди Издателство Вдъхновения. Ние вярваме, че споделеният опит в промяната ще помогне на много хора да направят първата крачка към здравословен живот. Човек е устроен така, че има нужда пътя му да мине през опита, за да се научи как и защо да се грижи за себе си. Раждането на Издателство Вдъхновения също беше провокирано от личен опит, лутане и търсене на причини.

Мисията ни е да публикуваме само проверени концепции за здравословен начин на живот. В нашите библиотеки ще откриете книги, с помощта, на които да подготвяте здравословни рецепти бързо и лесно. Книги, които ще ви помогнат да решите специфични проблеми и неразположения, по естествен път, книги които ще ви вдъхновят да направите дълготрайни промяни към по-добър живот в лесни стъпки.

Книгите на Издателство Вдъхновения са подбрани с много внимание. Специализираните текстовете и термини се проверяват и консултират от професионален екип редактори и консултанти в съответните медицински области. Рецептите за храни и напитки се тестват, преди да бъдат публикувани.

Затова знаем, че предлагаме наистина работещи решения, които всеки може да приложи на практика. Следете блога на сайта, където ще откриете лесни за приготвяне рецепти, както и вдъхновяващи съвети за подобряване на ежедневието ви.

Ако се лутате в лабиринта на търсене на отговор за здравословен проблем, за търсене естествен изход от трудна ситуация с вашето здраве – пишете ни, може би заедно ще успеем да намерим отговори и правилните решения.

Ако сте читател, който иска да почерпи опит и знание за работещи решения и да преодолее трудностите, пред които се изправя всеки ден по естествен път запознайте се с нашия каталог.

Ако сте автор, който иска книгите му да стигнат до правилните читатели вижте как.

Борислава Люцканова, издател

Прочетете още: Моята лична история и защо създадох Издателство Вдъхновения >>>