fbpx

В търсене на истината за храната и здравето

Вярвам, че целта на храната е да ни доставя преди всичко удоволствие, но също така тя е необходима за тялото, за да може то да функционира оптимално. За да постигнеш това, се налага да промениш отношението си към храната и да помниш, че удоволствието от храненето винаги трябва да върви ръка за ръка с мисълта за здравето на организма. А това означава:

 

  • да му осигуряваш необходимите му ценни вещества чрез храната, която ядеш, но и
  • да не му пречиш, като му даваш големи количества от някои субстанции, химикали и трудни за храносмилане съставки, които имат способността да му вредят…

 

Ако искаш да знаеш как да намериш баланса между горните две, тази книга е за теб!

Представи си, че се събуждаш всяка сутрин пълен с енергия и с усмивка за новия ден. Представи си, че болката, умората, депресията и постоянното чувство на глад вече не са част от твоя живот. А сега запомни, че ти и само ти държиш ключа към тази реалност. Твоето тяло иска да живее в нея. Организмът ти се стреми към състояние на баланс всяка една секунда. Проблемът е, че вместо да му помагаш, понякога му пречиш.

Разбери как да промениш това в новото допълнено издание на най-добрата книга за храната и здравето.

Бъди отговорен към храната, която купуваш за себе си и която поднасяш на семейството си. Ние сме живи организми и като такива имаме нужда от жива, истинска храна, за да сме здрави.

null

Изгради по-здравословен живот за себе си и за семейството си

Вярвам, че всеки заслужава да е здрав, да се чувства прекрасно в кожата си и да живее пълноценно. Целта на тази книга е да ти покаже, че това не е толкова трудно, колкото звучи, стига да имаш знанията, с чиято помощ да намериш правилния път за себе си.

null

Прави информиран избор

Разбери кои са истините за храната и здравето, за да можеш сама да решиш кое от света на здравословното и балансирано хранене е подходящо за теб и кое не е.

null

Възприеми холистичен подход

Холистичен значи цялостен. И храната е само едно от парчетата от пъзела. Дай си време, наслаждавай се на храната и на живота. Научи какво значи за теб балансът – в храненето, в почивката, във възстановяването на твоето тяло, в спорта… Всеки аспект от твоя живот е важен. Разбери как да подобриш и ежедневните си избори.

Надя Петрова

Надя Петрова е експерт по здравословно и балансирано хранене и начин на живот и член на Европейската асоциация по клинично хранене. Завършила е Канадското училище за натурално хранене (CSNN) и е Green Chef към мрежата на Gliving. Има редица специализации, включително към Университета на Колорадо Боулдър (CU-Boulder) на тема „Човешкият микробиом“.

Надя Петрова е един от най-любимите ни автори! Перфекционизъм и професионализъм са само две от многото ѝ качества, които обожаваме. Работата с нея е едновременно удоволствие и вдъхновение, а резултатите винаги са дори по-блестящи, отколкото сме си представяли. Способността ѝ да заразява и увлича хората около себе си, да ги мотивира и подтиква към самоусъвършенстване е ключът към успехите ѝ на всяко поприще. Извън харизмата обаче коя е тя?

Надя е холистичен нутриционист – специалист по здравословно хранене с интегриран подход към здравето на човека. Тя определя себе си като личност, чиято мисия е да вдъхновява другите да изградят по-здравословен живот за себе си и за семейството си. Вярва, че всеки заслужава да е здрав, да се чувства прекрасно в кожата си и да живее пълноценно. Нейната философия за живота е, че ние контролираме съдбата си и можем да я променим.

Готови ли сте да подобрите здравето си сега? Направете го по един наистина вкусен и забавен начин. Поръчайте книгата и започнете да откривате истината за храната и здравето!

Вземи безплатен откъс от книгата „В търсене на истината за храната и здравето“

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. Всички тези неща, както и информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още, споделяме в бюлетина си за нашите читатели.

Използвайте бутона по-долу, за да се абонирате за нашия бюлетин и да свалите откъс от най-новата ни книга „В търсене на истината за храната и здравето

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Отзиви за книгата

„В търсене на истината за храната и здравето“ от Надя Петрова

Меню