Готварска книга по „Ключът към бързия метаболизъм

Дългоочакваната „Готварска книга по „Ключът към бързия метаболизъм“ е вече тук.

Край с въпроса „Какво да сготвя, докато съм на режим?“ Край с чуденката коя порция какво трябва да включва. Липсват ти сосовете и дресингите? Постоянно ти се върти в главата мисълта за нещо сладко? Няма проблем! В „Готварска книга по „Ключът към бързия метаболизъм“ има и сосове, и десерти, и много полезна и практична информация как да организираш готвенето, така че да не прекарваш цялото си време, суетейки се в кухнята. Точно както подхожда на една готварска книга.

С множеството лесни идеи и съвети за адаптиране на класически български рецепти можеш да организираш меню не за 28 дни, а за минимум 3 месеца напред. Ако ти е трудно да си съставиш меню и предпочиташ да се движиш по установен график, няма проблем. Приложили сме 4 вида менюта, разписани ден по ден. Плюс практично описано партидно готвене стъпка по стъпка. Или как за 3 часа да сготвиш храна за седмица и половина.

Не на последно място, ако искаш да избегнеш досадния момент да готвиш едни ястия за теб, а други за семейството, вече има начин. Добавили сме семейно меню. Можеш да организираш храненето на цялото семейство само с няколко часа готвене в седмицата и с две стъпки да адаптираш рецептите по вкуса на останалите членове на семейството.

Направи програмата „Ключът към бързия метаболизъм“ още по-лесна и още по-вкусна с новата уникална готварска книга, съобразена с българската кухня, местните продукти и родния вкус. В нея ще намериш:

null

Над 90 рецепти

Лесни и бързи за изпълнение, подредени по трите фази на програмата

null

Специално семейно меню

Ястия, които ще харесат на цялото семейство – за да не се налага да готвиш отделно за себе си

null

Вегетариански и веган менюта

Рецепти и насоки, позволяващи спазването на програмата и от вегетарианци и вегани

Борислава Люцканова

Борислава Люцканова
Нутрициолог, създател, основен двигател, food stylist и вдъхновител в издателство „Вдъхновения“

Борислава Люцканова е нутрициолог, създател, основен двигател, food stylist и вдъхновител в издателство „Вдъхновения“. Вярва безрезервно, че здравословното хранене може да е и вкусно, и лечебно и го доказва всеки ден в работата и ежедневието си. Обожава да експериментира с нови неща и продукти – в кухнята, в красотата, в грижата за себе си и близките си. Обича предизвикателствата и добрите каузи и винаги е готова да работи здраво за тях.

След като повече от две години администрирам групата ни във Facebook за обмяна на опит, рецепти и практични насоки за преминаване през режима на Хейли Помрой „Ключът към бързия метаболизъм“, дойде време да създам и готварска книга, адаптирана към българския вкус. Опитът и комуникацията ми с много жени, преминаващи през режима, показват, че някак си нещата се случват по един малко по-различен начин, когато в менюто има пълнени чушки, мусака, спагети, пица, десерти и т.н. Защото най-ключовото във всяка програма е да се храним с наслада! Мисълта, че сме на диета и трябва да се ограничаваме, обикновено води до едно: зарязваме всичко и се връщаме към старите навици, които са ни докарали до положението, в което се налага да сме на диета. В „Готварска книга по „Ключът към бързия метаболизъм“ предлагам 90 изцяло нови, непубликувани в групата рецепти.

„Ключът към бързия метаболизъм “ е революционен хранителен режим, създаден от „укротителката на метаболизма“ Хейли Помрой – водещ клиничен нутрициолог, хранителен консултант на знаменитостите и мотивационен лектор. Целта на специалната програма е да помогне на всеки да отслабне трайно, без да гладува и да търпи лишения. А сега, за да направим нещата още по-лесни и приятни, ние от издателство „Вдъхновения“ ти предлагаме и уникална готварска книга, съобразена с българската кухня, продуктите, които се намират у нас и родния вкус. В нея ще намериш:
• над 90 лесни и бързи за изпълнение рецепти, съобразени с българските предпочитания и особености;
• насоки как да адаптираш към режима практически всяка рецепта от българската или световната кухня;
• специално меню с ястия, които ще харесат на цялото семейство – за да не се налага да готвиш отделно за себе си;
• менюта, рецепти и насоки, позволяващи спазването на програмата от вегетарианци и вегани;
• подробен наръчник по партидно готвене с описание на всички стъпки за подготовка на пълно седмично меню в рамките на 3 – 4 часа;
• често допускани грешки и проблеми при изпълнението на програмата и техните решения.

Тествай безплатно една от любимите ни рецепти в книгата – „Шоколадов пудинг“.

Вземи безплатен откъс от книгата Готварска книга по „Ключът към бързия метаболизъм``

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. Всички тези неща, както и информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още, споделяме в бюлетина си за нашите читатели.

Използвайте бутона по-долу, за да се абонирате за нашия бюлетин и да вземете безплатна рецепта за „Шоколадов пудинг“ от най-новата ни книга „Готварска книга по „Ключът към бързия метаболизъм“.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Готварска книга по „Ключът към бързия метаболизъм`` от Борислава Люцканова