Естественото решение за бебешкия сън

Ако очаквате бебе или вече имате такова, знаете какво означава да се тревожите за съня му. Ами ако бебето не спи достатъчно? Ами ако плаче през цялото време? Какво да правя, ако бебето не иска да спи през деня, или ако не мога да го приспя вечерта? Ако някое от тези притеснения ви звучи познато, не сте сами. Много възрастни намират бебешките навици на сън за озадачаващи. Често родителите не знаят дали недоволството на детето означава, че трябва да го нахранят или преобуят, дали е самотно или уплашено, или, по-лошо, дали не е болно или наранено. Но обикновено бебешките мистериозни и „трудни“ състояния като раздразнителност или плач не са толкова объркващи, колкото изглеждат на пръв поглед. В „Естественото решение за бебешкия сън“ д-р Поли Мур дава ясно обяснение защо бебетата често недоволстват – поради липса на достатъчно сън – и предлага уникална и ефективна програма, която помага на родителите да подобрят бебешкия сън по естествен начин. Планът на д-р Мур, подходящо озаглавен С.П.И.М., показва на родителите как да следват един от естествените биологични часовници на бебето, за да улеснят дневните дремки и нощния сън и да увеличат общото количество сън на бебето. Начинът, по който тя използва BRAC, е истински пробив: за този цикъл е доказано, че управлява човешкия ритъм на будуване. Д-р Мур е първата, която е изградила програма за бебешкия сън, базирана на него. А от блестящите отзиви на многобройните клиенти на д-р Мур е очевидно, че планът С.П.И.М. наистина действа. Действа не само защото се основава на науката, но и защото е недвусмислен и лесен за спазване – същинска благодат, когато сте изтощен родител, буден посред нощ от много уморено, много нещастно бебе. Д-р Мур знае какво е проблемен бебешки сън. Тя е не само невробиолог и изследовател на съня, но и майка на две малки деца. В действителност тя първо е изпробвала и усъвършенствала плана С.П.И.М. в собствената си домашна „лаборатория“ (детската стая) и е открила, че децата ѝ спят по-добре и по-последователно, след като им е помогнала да следват собствения си вътрешен ритъм на сън.

Независимо дали спите заедно с детето си, или искате то да спи самостоятелно,„Естественото решение за бебешкия сън“ и планът С.П.И.М. ще помогнат и на вас, и на бебето ви, да спите по-добре. Като приспивате бебето си в естественото му време за почивка, вие му предоставяте съня, от който се нуждае за когнитивното си развитие и емоционалното си израстване. А вие ще си почивате по-спокойно, като знаете, че сте изградили у детето си здравословни навици на сън, които ще му бъдат полезни през детството, юношеството и дори след това.

Кой не обожава спящите бебета? Гледката на бебе, повито в меко оделце, с бузки, леко зачервени от спането и блажена усмивка… Направи тази гледка реалност, със съветите описани в тази книга.

Независимо дали спите заедно с детето си, или искате то да спи самостоятелно,„Естественото решение за бебешкия сън“ и планът С.П.И.М. ще помогнат и на вас, и на бебето ви, да спите по-добре. Като приспивате бебето си в естественото му време за почивка, вие му предоставяте съня, от който се нуждае за когнитивното си развитие и емоционалното си израстване. А вие ще си почивате по-спокойно, като знаете, че сте изградили у детето си здравословни навици на сън, които ще му бъдат полезни през детството, юношеството и дори след това…

Защо да изберем книгата ``Естественото решение за бебешкия сън``?

Не са открити резултати.
ВАШИТЕ СЪРЦА
КАТЕГОРИЯ ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ