Естествено зачеване и здравословна бременност след 30

В не толкова далечното минало жените, раждащи първото си дете след 25-годишна възраст бяха третирани като странни и неразбираеми и бяха наричани с обидни епитети, най-мекият от които беше „възрастна първескиня“. В наши дни обаче все повече жени съзнателно избират да имат деца по-късно, след като са посветили най-младите си години на образование, кариера, личностно развитие и търсене на най-подходящия партньор. Вече се приема за съвсем нормално жената да забременее за първи път на 30, 35 или дори на 40 години. И въпреки че обществото в по-голямата си част вече не се скандализира от подобни случаи, лекарите и представителите на конвенционалната медицина продължават масово да наричат всяка бременност след 35-годишна възраст „рискова“.

Какво тогава трябва да направи една амбициозна и независима млада жена, която е решила, че не иска да ражда дете веднага след завършването на гимназия, а предпочита да придобие стабилност и сигурност, преди да създаде нов живот? А жена, която просто е срещнала правилния партньор твърде „късно“ след един или повече неуспешни опита? Или двойка, отлагала създаването на дете по здравословни, финансови или други причини? Много е просто – не трябва да се отказват и да се поддават на страха, несигурността и притесненията, свързани с възрастта на майката.

В книгата „Естествено зачеване и здравословна бременност след 30“ авторите Криста Оречио и Уилоу Бъкли изграждат цялостна програма за времето на планиране, зачеване, бременност и следродилния период, основана на холистичния подход към здравето. В нея ще намерите подробни и доказани във времето съвети за храненето, физическата активност, съня, емоционалното равновесие и цялостния начин на живот на бъдещите родители. Освен това на страниците ѝ ще откриете безброй изпитани естествени средства за справяне с почти всяко възможно свързано или не с бременността неразположение на жената, както и множество готварски рецепти за здравословни закуски, обеди и вечери, съобразени с промените, настъпващи в женския организъм през този така прекрасен и специфичен период. Написана на прост и разбираем език, с ясни и лесни за следване насоки и с точно премерена доза чувство за хумор, книгата ще се превърне във ваш верен спътник през всяка седмица от петте тримесечия – от преди зачеването до след раждането на вашето здраво и щастливо бебе.

Цялостна програма за времето на планиране, зачеване, бременност и следродилния период, основана на холистичния подход към здравето.

В книгата, авторите Криста Оречио и Уилоу Бъкли изграждат цялостна програма за времето на планиране, зачеване, бременност и следродилния период, основана на холистичния подход към здравето. В нея ще намерите подробни и доказани във времето съвети за храненето, физическата активност, съня, емоционалното равновесие и цялостния начин на живот на бъдещите родители. Освен това на страниците ѝ ще откриете безброй изпитани естествени средства за справяне с почти всяко възможно свързано или не с бременността неразположение на жената, както и множество готварски рецепти за здравословни закуски, обеди и вечери, съобразени с промените, настъпващи в женския организъм през този така прекрасен и специфичен период.

Защо да изберем книгата ``Естествено зачеване и здравословна бременност след 30``?

ВАШИТЕ СЪРЦА
КАТЕГОРИЯ ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ