ЗАЩО СТРЕЛКАТА НА КАНТАРА НЕ МЪРДА? Как се излиза от платото без глад? Разбери всичко за метаболизма. Възпламени го, за да действа. Изпепели пречките пред отслабването. Със следващото ниво на Хейли Помрой.

За хората, които са достигнали плато в отслабването, Хейли предоставя план и стратегия за преминаване през този етап.

Три хранителни плана за раздвижване на нещата, за справяне с неразположенията и различни метаболитни проблеми, свързани с теглото.

„Изгаряне“ е посветена на трите големи проблема, които възпрепятстват отслабването:

 • Възпаление
 • Храносмилателни проблеми
 • Хормонален дисбаланс

Хейли знае как точно да ги разрешим. Познайте как го прави? Ако изобщо познавате Хейли, ще се досетите, че тя използва храната.

За 3 дни I-BURN се фокусира върху възпалителните реакции на тялото и подпомага организма в изхвърлянето на токсините и справянето с подкожните мазнини, водейки до изпъкнали скули и сияен тен.

 За 5 дни D-BURN отстранява храносмилателните препятствия в организма и насърчава изгарянето на мазнините по торса, за да създаде плосък корем и по-тънка талия.

За 10 дни H-BURN се насочва към хормоналната система, като възстановява и улеснява правилния синтез на хормони, за да трансформира бучките и неравностите по тялото ви в прекрасни извивки, по-елегантен ханш и по-слаби крака.

Вие сте в застой, но аз мога да ви помогна!

Тази книга е за хора, нуждаещи се от интервенция за отслабване. За хора, които са в безизходица и не могат да се измъкнат сами. Ако сте достигнали плато в отслабването, усещането е, сякаш невидима бариера блокира пътя ви към това магическо число, което копнеете да видите на кантара. Вие сте в застой. Ако трябва да отслабнете бързо и не разполагате с година, шест месеца или дори един месец, целта ви може да ви се струва непостижима. Вие сте в застой. Може би имате нужда от максимална промяна във външния вид за минимален период от време – събиране на класа, интервю за работа, първа среща, сватба, ваканция на плажа – и нямате представа как да го постигнете. Вие сте в застой. Или пък се нуждаете от ударен старт, преди да направите голяма промяна в начина си на живот и ви е необходим начален тласък. Вие сте в застой.

Но не е нужно да бъдете.

Ако не можете да се отървете от килограмите, които трябва да свалите, винаги има причина за това. Винаги. Вашето тяло е красиво организирана сложна лаборатория от биохимични реакции и е достатъчно нещо малко да се обърка, за да се стигне до застой и зацикляне. Може би става дума за възпаление и задържане на вода. Може би е храносмилателен проблем. Може би причината са вашите хормони. Каквото и да е, няма нищо общо с вашата воля. Тялото ви иска да бъде стройно, здраво, силно и заредено с енергия, а ако не е, значи нещо в системата се е объркало. Нещо е забило.

Новата книга „ИЗГАРЯНЕ“ от Хейли Помрой!

Само сега, поръчай книгата с 3 подаръка. Три работни тетрадки за разпечатване и персонализиране + непубликувани до сега рецепти по плановете I-BURN, D-BURN, H-BURN. По една работна тетрадка за всеки план.

Как ще ги получиш?

Лесно и удобно на мейла, с който е направена поръчката. Можеш да ги прегледаш, адаптираш и допълниш, след което да ги разпечаташ и да са ти винаги под ръка.

Какво ще откриеш във всяка от тетрадките?

 • Рецепти за чай и смути, задължителни за всеки ден от плана.
 • Списък с храни които можеш да консумираш по време на конкретния хранителен план
 • Нови, непубликувани рецепти, които са адаптирани за българския вкус
 • Лесни усилватели за успех
 • Допълнителни насоки за организация, времето за готвене
 • Хранителни карти за всеки един план

Не чакай! Вземи книгата още днес!

Хейли Помрой

Хейли Помрой е автор на бестселъри в класацията на „Ню Йорк Таймс“, клиничен нутрициолог, хранителен консултант на знаменитости, мотивационен лектор, чиято философия, „Храната е лекарство“, резонира с разбиранията на феновете ѝ. Тя е и гуру в областта на нутрициологията в Холивуд, като сред известните ѝ клиенти са Дженифър Лопес, Дженифър Анистън, Рийз Уидърспуун, Робърт Дауни Джуниър, Шер, Ел Ел Куул Джей, както и редица професионални и олимпийски състезатели и директори на големи компании

Хейли Помрой, повелителката на метаболизма, водещ диетолог на знаменитости, прокарва нови пътеки и предоставя на всеки, който се опитва да отслабне, инструменти за преодоляване на плато. Използвайки силата на истинската храна и на микроелементите за целенасочено изгаряне на пречките пред отслабването.

Хейли Помрой е автор на:

– бестселър номер 1 на „Ню Йорк Таймс“ „Ключът към бързия метаболизъм“
– бестселър номер 1 на „Ню Йорк Таймс“  “Хранителна рецепта за бърз метаболизъм“

и непреведените на български език книги: „Metabolism Revolution: Lose 14 Pounds in 14 Days and Keep It Off for Life“ и „Cooking For A Fast Metabolism: Eat More Food and Lose More Weight Kindle Edition“

В книгата ще намерите:

 • Информация и насоки за плановете I-BURN, D-BURN и H-BURN, които са изложени с подробни списъци на необходимите храни и ежедневни менюта, за да поддържате процеса прост и лесен за следване.
 • Вкусни и бързи рецепти.
 • Усилватели на успеха: храни, чайове, съвети и практики, които са лесни за включване и стимулират способността на тялото ви да се лекува.
 • Насоки за това как да живеете живота си пламенно – пътни карти, които помагат на читателите да разпознаят какво казва тялото им, за да поддържат метаболизма си пламтящ!

Вземи безплатен откъс от книгата „Изгаряне“

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. Всички тези неща, както и информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още, споделяме в бюлетина си за нашите читатели.

 

Използвайте бутона по-долу, за да се абонирате за нашия бюлетин и да свалите откъс от най-новата ни книга „Изгаряне“.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Изгаряне

ЗАЩО СТРЕЛКАТА НА КАНТАРА НЕ МЪРДА
Как се излиза от платото без глад?