Ключът към бързия метаболизъм

Аз съм повелителката на метаболизма.

Аз знам защо не можете да го направите – защо тялото ви вече не реагира на безмилостното спазване на хранителни режими, отегчителни тренировки, диети с ниско съдържание на въглехидрати или мазнини, или богати на протеини. Аз знам защо не отслабвате… и знам как да променя това.

Аз съм механик на тялото, личен треньор на вашия метаболизъм. Прочитайки тази книга, ще научите как работи тялото ви и защо реагира на действията ви точно по този начин. Никога повече няма да се ограничавате. Никога повече няма да гладувате. Но ще отслабвате.

Това не е празно обещание. Можете да го постигнете. Виждала съм това да се случва неведнъж, при жени и мъже, при хора както на двайсет, така и над седемдесетгодишни. Създала съм ясни и точни хранителни таблици, които могат да се адаптират за ползване от хора с различен тип хранене. Планът е лесен за следване и труден за отхвърляне.

Много от моите клиенти шеговито ми казват, че съм наперена и прекалено самоуверена, когато ми споделят ужасните си истории за спазване на диети, а аз им отговарям, че въпреки това могат да престроят метаболизма си. След това те започват моята програма и я оприличават на запалването на фитил в тях. Обичам да казвам на пациентите си на излизане от моя кабинет, че нямам търпение да видя новите им тела и, че ако следват диетата, всичко, за което ще трябва да се тревожат е намирането на добър шивач. Понеже метаболизъм ще пламне от излишните мазнини, които са горивото… а то изгаря, скъпи мои.

И така, останете с мен и се забавлявайте, наслаждавайте се на храната и новото си тяло. Това ще бъде вълнуващо както за вас, така и за мен. Спазвайте правилата и почувствайте как се разгаря огъня на метаболизма ви. Знаменитостите имат доверие в тази диета. Спортистите ѝ имат доверие. Рок звездите ѝ имат доверие. Хората с хронични заболявания ѝ имат доверие. Навярно най-важното е, че лекарите ѝ имат доверие. Вие също може да ѝ се доверите.

Пригответе се да промените живота си! Заповядайте в „кабинета“ ми. Седнете. Сега аз съм вашият диетолог и след 4 кратки седмици заедно ще видим вашето ново тяло.

Аз съм механик на тялото, личен треньор на вашия метаболизъм. Прочитайки тази книга, ще научите как работи тялото ви и защо реагира на действията ви точно по този начин. Никога повече няма да се ограничавате. Никога повече няма да гладувате. Но ще отслабвате…

Защо да изберем книгата ``Ключът към бързия метаболизъм``?

Не са открити резултати.

    Запиши ме за бюлетин с полезна информация

    ВАШИТЕ СЪРЦА
    КАТЕГОРИЯ ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ