Ключът към бързия метаболизъм

„Аз знам защо не успявате – защо тялото ви вече не реагира на безмилостното спазване на хранителни режими, изтощителни тренировки, диети с ниско съдържание на въглехидрати или мазнини, или богати на протеини. Аз знам защо не отслабвате… и знам как да променя това.“ 

Хейли Помрой е „повелителката на метаболизма“. Тя ни напомня, че храната не е врагът, а лекарството, необходимо, за да възстановим своя метаболизъм, за да превърнем тялото си в пещ за изгаряне на мазнини.

„Можете да го постигнете. Виждала съм това да се случва неведнъж, при жени и мъже, при хора както на двайсет, така и над седемдесетгодишни. Създала съм ясни и точни хранителни таблици, които могат да се адаптират за ползване от хора с различен тип хранене. Планът е лесен за следване и труден за отхвърляне.“ 

Яжте повече. Отслабвайте повече

Хейли Помрой е помогнала на хиляди читатели да отслабнат, използвайки лечебната сила на истинската, пълноценна храна. Приветствана като „гуруто на метаболизма“, Хейли ни напомня, че храната не е врагът, а лекарството, необходимо за възстановяване на вашия муден, развален метаболизъм и превръщането на тялото ви в пещ за изгаряне на мазнини.

В комплект с 4-седмични хранителни планове и над 50 рецепти, това е сребърният куршум за всеки, който иска естествено и безопасно да отслабне чрез хранене.

Засилете метаболизма си със силата на храната за изгаряне на мазнини!

Яжте по пътя към своето по-слабо Аз! С тази програма ще ядете много и пак ще отслабнете. Това, което няма да направите, е да преброите нито една калория или грам мазнини. Вместо това ще ротирате храните през всяка седмица съгласно прост и доказан план, внимателно разработен, за да предизвика точни физиологични промени, които ще запалят метаболизма ви.

Готова ли си за своята нова, очарователна визия? Постигни я без гладуване, с вкусна храна и с любов към себе си. Поръчай книгата и трансформирай тялото си!

null

Без глад

Омръзнало ли ти е от лишения и сложни диети? Тук са включени здравословни и пълноценни храни от всички хранителни групи, но по начин, в който се редуват. Празнуваме храната! Рецептите са вкусни! КБМ се основава на науката, че удоволствието стимулира метаболизма и че тялото се нуждае от повече, не от по-малко.

null

Няма да броиш калории

С „Ключът към бързия метаболизъм“ ще ядеш много и пак ще отслабнеш! Това, което няма да направиш, е да преброиш нито една калория или грам мазнини. Вместо това ще редуваш храните всяка седмица съгласно прост и доказан план, внимателно разработен, за да предизвика точни физиологични промени, които ще запалят метаболизма ти.

null

С доказана ефективност

Това не е просто теория; това е клинично доказан метод, базиран на резултатите от успешните програми на Хейли Помрой. Той работи за известни личности, за спортисти и за хора с хронични заболявания. При това във всички възрасти! Сега ще работи за теб! Вече имаш ключа към желаната визия!

Хейли Помрой

Хейли Помрой е автор на бестселъри в класацията на „Ню Йорк Таймс“, клиничен нутрициолог, хранителен консултант на знаменитости, мотивационен лектор, чиято философия, „Храната е лекарство“, резонира с разбиранията на феновете ѝ. Тя е и гуру в областта на нутрициологията в Холивуд, като сред известните ѝ клиенти са Дженифър Лопез, Робърт Дауни Джуниър, Ел Ел Куул Джей, Рийз Уидърспуун, Ракел Уелч и Шер, както и редица професионални и олимпийски състезатели и директори на големи компании.

Кариерата на Хейли продължава повече от 22 години, като тя притежава и управлява клиники за интегративно здравеопазване, обучава пациентите относно собствените им възможности и е търсен консултант по трудни случаи от препоръчвани лекари от реномирани практики, болници и образователни институции по целия свят.

„Аз съм механик на тялото, личен треньор на вашия метаболизъм. Аз съм новатор, а не подражател. Дори ме обвиниха, че използвам черна магия с моя хранителен режим, понеже начинът, по който действа, е толкова абсурдно лесен, а резултатите противоречат на миналия опит с други диети. Мога да ви уверя, че тук не действат никакви тъмни сили.“

Спазвайки този режим, ще ядете много. Всеки ден ще имате три основни хранения и поне две междинни закуски – и въпреки това ще отслабвате. Това, което няма да правите, е да броите калории или да изчислявате грамове мазнини. Няма да изключвате цели хранителни групи от менюто си. Няма да спирате въглехидратите или да ставате веган, нито пък ще се отказвате рязко от любимите си храни. Вместо това ще редувате това, което ядете всяка седмица, съгласно прост и доказан план, внимателно създаден така, че да предизвика прецизни физиологични промени, които ще ускорят метаболизма ви.

За 4 седмици не само ще видите как излишното ви тегло се топи, но ще забележите и понижение на холестерола, стабилизиране на кръвната захар, повишение на енергията, подобрение на съня и драстично намаляване на стреса. И всичко това благодарение на чудодейната сила на истинската, вкусна, засищаща храна!

Със своите хранителни планове за 4 седмици и над 50 рецепти (включително вегетариански, органични и безглутенови варианти) тази книга е сребърният куршум за хронично спазващите диети, които са опитали всеки нашумял метод и са се провалили, за новобранците в прилагането на хранителен режим, които се опитват да ускорят метаболизма си, и за всички, които искат естествено и безопасно да постигнат една по-слаба и по-здрава версия на себе си.

„И така, поръчайте книгата ми, останете с мен и се забавлявайте, наслаждавайте се на храната и новото си тяло. Това ще бъде вълнуващо както за вас, така и за мен. Спазвайте правилата и почувствайте как се разгаря огъня на метаболизма ви. Знаменитостите имат доверие в тази диета. Спортистите ѝ имат доверие. Рок звездите ѝ имат доверие. Хората с хронични заболявания ѝ имат доверие. Навярно най-важното е, че лекарите ѝ имат доверие. Вие също може да ѝсе доверите.”

Вземи безплатен откъс от книгата Готварска книга по „Ключът към бързия метаболизъм``

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. Всички тези неща, както и информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още, споделяме в бюлетина си за нашите читатели.

Използвайте бутона по-долу, за да се абонирате за нашия бюлетин и да свалите откъс от най-новата ни книга „Ключът към бързия метаболизъм“.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Отзиви за книгата

„Ключът към бързия метаболизъм`` от Хейли Помрой