fbpx

Ключът към бързия метаболизъм

„Аз знам защо не успявате – защо тялото ви вече не реагира на безмилостното спазване на хранителни режими, изтощителни тренировки, диети с ниско съдържание на въглехидрати или мазнини, или богати на протеини. Аз знам защо не отслабвате… и знам как да променя това.“ 

Хейли Помрой е „повелителката на метаболизма“. Тя ни напомня, че храната не е врагът, а лекарството, необходимо, за да възстановим своя метаболизъм, за да превърнем тялото си в пещ за изгаряне на мазнини.

„Можете да го постигнете. Виждала съм това да се случва неведнъж, при жени и мъже, при хора както на двайсет, така и над седемдесетгодишни. Създала съм ясни и точни хранителни таблици, които могат да се адаптират за ползване от хора с различен тип хранене. Планът е лесен за следване и труден за отхвърляне.“ 

Яжте повече. Отслабвайте повече

Хейли Помрой е помогнала на хиляди читатели да отслабнат, използвайки лечебната сила на истинската, пълноценна храна. Приветствана като „гуруто на метаболизма“, Хейли ни напомня, че храната не е врагът, а лекарството, необходимо за възстановяване на вашия муден, развален метаболизъм и превръщането на тялото ви в пещ за изгаряне на мазнини.

В комплект с 4-седмични хранителни планове и над 50 рецепти, това е сребърният куршум за всеки, който иска естествено и безопасно да отслабне чрез хранене.

Засилете метаболизма си със силата на храната за изгаряне на мазнини!

Яжте по пътя към своето по-слабо Аз! С тази програма ще ядете много и пак ще отслабнете. Това, което няма да направите, е да преброите нито една калория или грам мазнини. Вместо това ще ротирате храните през всяка седмица съгласно прост и доказан план, внимателно разработен, за да предизвика точни физиологични промени, които ще запалят метаболизма ви.

Готова ли си за своята нова, очарователна визия? Постигни я без гладуване, с вкусна храна и с любов към себе си. Поръчай книгата и трансформирай тялото си!

null

Без глад

Омръзнало ли ти е от лишения и сложни диети? Тук са включени здравословни и пълноценни храни от всички хранителни групи, но по начин, в който се редуват. Празнуваме храната! Рецептите са вкусни! КБМ се основава на науката, че удоволствието стимулира метаболизма и че тялото се нуждае от повече, не от по-малко.

null

Няма да броиш калории

С „Ключът към бързия метаболизъм“ ще ядеш много и пак ще отслабнеш! Това, което няма да направиш, е да преброиш нито една калория или грам мазнини. Вместо това ще редуваш храните всяка седмица съгласно прост и доказан план, внимателно разработен, за да предизвика точни физиологични промени, които ще запалят метаболизма ти.

null

С доказана ефективност

Това не е просто теория; това е клинично доказан метод, базиран на резултатите от успешните програми на Хейли Помрой. Той работи за известни личности, за спортисти и за хора с хронични заболявания. При това във всички възрасти! Сега ще работи за теб! Вече имаш ключа към желаната визия!

Хейли Помрой

Хейли Помрой е автор на бестселъри в класацията на „Ню Йорк Таймс“, клиничен нутрициолог, хранителен консултант на знаменитости, мотивационен лектор, чиято философия, „Храната е лекарство“, резонира с разбиранията на феновете ѝ. Тя е и гуру в областта на нутрициологията в Холивуд, като сред известните ѝ клиенти са Дженифър Лопез, Робърт Дауни Джуниър, Ел Ел Куул Джей, Рийз Уидърспуун, Ракел Уелч и Шер, както и редица професионални и олимпийски състезатели и директори на големи компании.

Кариерата на Хейли продължава повече от 22 години, като тя притежава и управлява клиники за интегративно здравеопазване, обучава пациентите относно собствените им възможности и е търсен консултант по трудни случаи от препоръчвани лекари от реномирани практики, болници и образователни институции по целия свят.

„Аз съм механик на тялото, личен треньор на вашия метаболизъм. Аз съм новатор, а не подражател. Дори ме обвиниха, че използвам черна магия с моя хранителен режим, понеже начинът, по който действа, е толкова абсурдно лесен, а резултатите противоречат на миналия опит с други диети. Мога да ви уверя, че тук не действат никакви тъмни сили.“

Вземи безплатен откъс от книгата Готварска книга по „Ключът към бързия метаболизъм``

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. Всички тези неща, както и информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още, споделяме в бюлетина си за нашите читатели.

Използвайте бутона по-долу, за да се абонирате за нашия бюлетин и да свалите откъс от най-новата ни книга „Ключът към бързия метаболизъм“.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Отзиви за книгата

„Ключът към бързия метаболизъм`` от Хейли Помрой

Меню