avtoimunen-protokol-gotvarska-kniga

Автоимунен палео протокол. Готварска книга

Празнуваме храната с тази книга

Това е вашата настолна готварска книга. Без значение дали се храните по АИП, палео, нисковъглехидратно, или просто искате да се грижите за здравето си. Ако вярвате в думите на Хипократ, че храната трябва да е вашето лекарство и лекарството – ваша храна, то тази книга е за вас.
В нея ще откриете над 200 вкусни рецепти, които са с висока хранителна плътност и са богати на нутриенти. Лесни са за подготовка и включват практични съвети за готвене. Подходящи са за цялото семейство, но има щипка екзотика за вдъхновение.
Всяка от рецептите дава и допълнителна практична информация, още варианти на приготвяне, пълен списък на нутриентите, наличие на FODMAP и др.
Готвенето и пазаруването трябва да са лесни и да не отнемат много време. Опростете нещата в кухнята със съветите на д-р Сара Балантайн. Тя ни е подготвила много наръчници за бързо готвене, за готвене на правилна температура, за партидно готвене, за заместване на избягваните храни и др.
С тази готварската книга ще можете не само да подобрите здравето си, но и да заобичате всяко хранене! В нея има всички необходими инструменти, независимо дали сте начинаещ готвач, или опитен кулинар.

Цена на книгата 55.00 лв.

„Автоимунен палео протокол. Готварска книга“ в цифри:

null

луксозни, пълноцветни и полезни страници

null

вкусни и питателни рецепти

null

вариации на рецептите

null

снимки, списъци, графики, таблици

null

седмични менюта + списъци за пазаруване

null

съвети за спестяване на време, инструкции и хитринки за кухнята

В тази готварска книга д-р Сара Балантайн ви показва как лесно и вкусно може да запазите, поддържате и/или възстановите здравето си.

null

Цялата информация на едно място.

Опростете нещата, като приложите съветите за спестяване на време, инструкциите и хитринките за кухнята и други.

null

Написана на достъпен език.

Организирайте пазаруването, готвенето и храненето си с помощта на списъците на храни, плановете за хранене и ръководствата за пазаруване в книгата.

null

За начинаещи и напреднали

Експериментирайте със стотици вариации на рецептите.

Ако вие или ваш близък страдате от някаква форма на автоимунно заболяване, може би вече знаете колко малко съвременната медицина може да направи за облекчаване на вашето състояние.
Книгата дава надежда и практически насоки, че дори и да страдате от автоимунно заболяване и/или да нямате сили и време да готвите, все пак може да се храните вкусно.

Д-р Сара Балантайн

Винаги съм обичала храната и готвенето. Харесва ми да проявявам творчество в кухнята и да откривам нови начини да преобразявам старите любими ястия. Вярвам, че здравословната храна трябва и може да има невероятен вкус и че в живота има място за празници и лакомства от време на време (както и че значението на „от време на време“ е индивидуално).

Д-р Сара Балантайн е доктор по медицинска биофизика и през академичната си кариера печели редица награди. Сред най-запомнящите се са: за научни постижения от Американското общество по физиология (3 години поред) и от Канадския институт по здравни изследвания в Квебек, множество стипендии за научна работа, включително от стратегическа обучителна инициатива за изследвания в областта на сърдечносъдовите заболявания, грант за изследвания от специализирана гастроинтестинална програма за научни постижения на Центъра по ракови заболявания към университета в Аризона и др.

Сред най-важните за д-р Балантайн неща са научното познание и превеждането на концепциите му на ясен и достъпен език. Бидейки учен както по образование, така и по природа, тя се интересува как храните, които ядем, взаимодействат с чревните ни бариери, имунната ни система и хормоните ни, за да повлияят на здравето ни. Вроденото любопитство на Сара се простира отвъд разбирането на хранителния режим и тя се интересува задълбочено също от фактори от начина на живот като съня, стреса и физическата активност.
Тези знания д-р Сара развива в основополагащите си книги за автоимунните заболявания, принципите на палео храненето, здравословното готвене. Сред тях е и издаденият от издателство „Вдъхновения“ бестселър „Автоимунен палео протокол “.

Не умеете да готвите и нямате достатъчно кулинарни познания? Няма проблем! Д-р Балантайн ви запознава в детайли с основните кухненски техники – от нарязването на зеленчуци до безопасното използване на тенджера под налягане. Въоръжени с над 200 вкусни рецепти, от закуски с основни съставки до изкусителни десерти, можете да обърнете хода на болестта си, докато се наслаждавате на всяка хапка храна!

Не е нужно да се притеснявате, че преминаването към този лечебен вариант на палео хранене ще ви разори или ще изисква твърде много време в кухнята за приготвяне на специални ястия. В книгата си д-р Балантайн предоставя експертни съвети за това как да направите прехода лесен, изпълним и разумен по отношение на усилията, времето и парите. Тя обяснява как да останете в рамките на бюджета си за храна, по какъв начин да оползотворите най-добре времето си в кухнята и откъде да се снабдите с това, от което се нуждаете.

Вземи безплатен откъс от книгата „Автоимунен палео протокол. Готварска книга“.

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. За всички тези неща, както и за информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още споделяме в бюлетина си за нашите читатели.
Използвай бутона по-долу, за да се абонираш за нашия бюлетин и да свалиш откъс от най-новата ни книга „Автоимунен палео протокол. Готварска книга“.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Как е организирана книгата – разгъвка на книга +

Много често, когато сме на режим, се налага да се откажем от любимите си храни. Ключът към успеха е да не се концентрирате върху това какво не може да ядете. Тази книга не е за рестрикциите. Целта ѝ е да ви покаже какво може да консумирате – онези вкусни, богати на нутриенти, носещи усещане за уют и удовлетворение храни, които ще ви помогнат да станете по-здрави.

Галерия

Автоимунен палео протокол. Готварска книга