eterichnite-masla-drewnoto-lekarstwo-dr.axe

Етеричните масла древното лекарство

Ако сте готови да получите повече енергия, по-добро здраве, балансирани хормони, подобрено храносмилане и по-високо качество на живота като цяло, тогава сте открили правилния ресурс в правилното време. Искаме да ви осигурим на едно място всичко, което е необходимо да знаете за етеричните масла, както и всичко, от което се нуждаете, за да ги използвате ефективно.

Тази книга ще ви даде отговорите, които търсите.

Станете експерт в ароматерапията. В древността кралете и кралиците са използвали именно ароматерапията като лечение. Не е имало аптеки на всеки ъгъл; вместо това са се прилагали просто билки, подправки и части от други растения, за които се е знаело, че подпомагат здравето и лечението.

Д-р Акс създава тази книга, за да ви даде ясни, лесни начини за използванщте етеричните масла, за да подпомагате своето здраве и това на семейството си всеки ден. Препоръките му са подкрепени от историята и науката. Вече съществуват хиляди научни изследвания, доказващи, че етеричните масла са ефективни натурални лечебни средства и прекрасни съставки за козметични или почистващи продукти. Точно тези изследвания са използвани при написването на тази книга.

Цена на книгата 59.00 лв.

„ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА: древното лекарство“ в цифри:

null

луксозни, пълноцветни и полезни страници

null

лечебни протокола за различни здравословни проблеми

null

здравословни рецепти за храни, напитки, козметични продукти, лечебни препарати

null

етерични масла с пълен профил, съдържание, насоки за безопасност и нови, непознати досега употреби

null

световноизвестни експерти натуропати и автори на бестселъри

Основи на ароматерапията с над 125 протокола

за различни здравословни проблеми с предложения за натурално лечение, което включва ароматерапия, хранене, подходящи хранителни добавки и промени в начина на живот.

null

Първата книга, която съчетава няколко холистични подхода

хранене, хранителни добавки, ароматерапия + допълнителни стратегии и трикове за справяне.

null

Първата книга, в която се описва подробно рефлексологията

и предимствата и ползите от масажа + техники за прилагане стъпка по стъпка.

null

Домашно лечение: лекове тип „направи си сам“

за подобряване на симптомите и подпомагане на оздравяването по естествен път.

null

Цялата информация на едно място.

За да можете бързо и лесно да стигнете до нея в момент на спешност.

null

Написана на достъпен език.

Точно, ясно и практично, за да можете лесно и бързо да я разберете и приложите!

null

За начинаещи и напреднали

Книгата е подходяща както за напълно начинаещи, така и за опитни ароматерапевти

dr-axe-eterichni-masla

д-р Джош Акс

е сертифициран лекар натуропат, хиропрактик, клиничен нутрициолог и основател на един от най-големите уебсайтове за естествено здраве в света. Д-р Акс е автор на няколко бестселъра и съосновател на компанията Ancient Nutrition.

Джордан Рубин

е автор на бестселъра на „Ню Йорк Таймс“ The Maker’s Diet. Той е основател на компаниите Garden of Life, Beyond Organic и Get Real Nutrition и съосновател на Ancient Nutrition.

Тай Болинджър

е здравен изследовател, филмов продуцент на документалната поредица The Truth About Cancer: A Global Quest и автор на бестселъра на „Ню Йорк Таймс“ The Truth About Cancer: What You Need To Know About Cancer’s History, Prevention, and Treatments.

Вярваме, че тази книга ще се превърне в настолен справочник за всеки, който иска да опази и подобри здравето си чрез употребата на етерични масла. Тя е написана и с мисъл за няколко специфични групи. Първо, вярваме, че „Етеричните масла: древното лекарство“ може да се окаже мощен ресурс за лекарите и здравните работници, които се стремят да осигурят на своите пациенти и клиенти най-добрите възможни грижи за подобряване на здравето им.

Второ, групата хора, които ще спечелят най-много от прочитането на тази книга, са майките. Знаем, че майките са отдадени воини, които не само са отговорни за собственото си здраве, но и са натоварени с грижата за здравето на цялото семейство. От децата през домашните любимци до възрастните родители те служат постоянно. Ако можехме да доставим по едно копие от тази книга в ръцете на всяка майка, здравето на цялата ни нация би се променило радикално.

Етеричните масла не са модна приумица, а са подкрепени от хиляди години история. Използвани са още в библейската медицина, в египетската медицина, в китайската и древногръцката медицина и продължават да се използват по целия свят и до днес.

За щастие, сега светът преживява една революция на етеричните масла и тяхната употреба нараства с всеки изминал ден. Затова нека празнуваме факта, че етеричните масла стават толкова популярни! Важно е обаче това да остане така, а за да се случи това, вие трябва да разполагате с достъпна информация, която е лесна за разбиране и прилагане.

С подходящите инструменти във вашия арсенал вие и семейството ви може да постигнете пълна трансформация на домашната си аптечка, а и на живота си.

Толкова много от заболяванията, на които сме свидетели днес, се дължат на високите нива на токсичност в телата ни. Токсичните химикали са се превърнали в коварни нашественици в нашия живот посредством храната, която ядем, лекарствата, които приемаме, продуктите, които използваме, и дори водата, която пием.

Част от нашата обща мисия е да научим хората как да живеят живот без токсини и медикаменти – етеричните масла може да се използват като естествен заместител на някои лекарства, конвенционални продукти за лична хигиена, продукти за тяло и домашни почистващи препарати. Етеричните масла може да се прилагат по толкова много начини, че единствените им истински граници се дължат на липсата на знания за безопасната им и правилна употреба – а именно това ще получите от тази книга.

В крайна сметка бихме искали да използвате тази книга, за да постигнете три неща в живота си:

  1. Да бъдете образовани относно това какво представляват етеричните масла и защо са толкова мощни.
  2. Да се чувствате достатъчно сигурни, за да използвате етеричните масла безопасно и ефективно с цел да подкрепяте както собственото си здраве, така и това на семейството си.
  3. Да бъдете екипирани с този доверен наръчник, към който да се обръщате за начини да използвате етеричните масла в ежедневието си – от одрасквания и запушен нос през продукти за лична грижа и за домакинството без химикали, в кухнята, за да си приготвяте апетитни ястия, които подпомагат оздравяването, до натурална грижа за домашните любимци.

Вземи безплатен откъс от книгата „ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА: древното лекарство“.

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. За всички тези неща, както и за информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още споделяме в бюлетина си за нашите читатели.

Използвай бутона по-долу, за да се абонираш за нашия бюлетин и да свалиш откъс от най-новата ни книга „ЕТЕРИЧНИТЕ МАЛСА: древното лекарство“.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Как е организиран наръчникът по ароматерапия

Открийте как да се погрижите за себе и семейството си по естествен, щадящ и безопасен начин. В книгата са разгледани подробно най-често срещаните състояния, от които страдат хората в съвременния свят, общо над 125. За всяко състояние ще откриеш:

  • Описание: кратко резюме на състоянието.
  • Етерични масла: най-ефективните етерични масла за конкретното състояние.
  • Проучвания: документираните проучвания и клинични изпитвания за ключовите приложения.
  • Домашно лечение: лекове тип „направи си сам“ за подобряване на симптомите и подпомагане на оздравяването по естествен път.
  • Препоръчителни добавки: две до три препоръчвани от авторите хранителни добавки, които завършват лечебния протокол.

Галерия

ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА: древното лекарство