fbpx

Супербилките АДАПТОГЕНИ

Искаме да сме по-млади, по-жизнени и да се предпазим от болести и стрес?

На помощ ни идват най-добрите адаптогени за намаляване на стреса, за здраве, красотата и благополучие, известни още като супербилки.

Адаптогените подкрепят и балансират тялото, като ни позволяват да се адаптираме към различните стресори, били те физически, емоционални или от околната среда.

Адаптогените се свързват с термостата, регулиращ телесната ни температура, като ни успокояват, когато сме твърде стресирани, и увеличават енергията ни, когато сме изчерпани, но без да изтощават или източват надбъбречните ни жлези. Адаптогените действат, като подкрепят надбъбречните жлези и цялата ендокринна система. Те подпомагат отпускането и възстановяването на баланса в тялото и увеличават устойчивостта на стрес, като адаптират отговора на организма на стреса и повишават цялостната му жизненост. Тези безценни растения имат и подмладяващо действие.

В невероятната книга на Рейчъл Ландън „Супербилките адаптогени“ ще откриете подробно описание на 20 супербилки (много от тях диворастящи в България), тяхната история, състав и действие, както и поне десет различни начина да ги включите в ежедневието и в храната си.

Готови ли сте да се погрижите за здравето си по най-естествения начин и да разберете как всяка от супербилките може да бъде полезна за вашия ум, тяло, красота и дух?
От „Супербилките адаптогени“ ще получите:

null

Бързи и лесни начини да ограничите стреса,

да се преборите с тревожността и да намалите възпалението с естествени средства.

null

10 идеи да използвате всяка от билките

За да можете лесно да я включите в ежедневието си.

null

Допълнителни многобройни приложения

на билките като храна, напитки, тинктури, лечебни средства и козметични продукти.

null

Съвети

как да ги откриете в дивата природа или да си отглеждате на повечето от тях в домашни условия.

Рейчъл Ландън

е един от най-търсените билкари в Лондон и водеща фигура в най-новите уелнес тенденции в английската столица.

Рейчъл Ландън е бивш супермодел, а след като завършва обучението си с почести, става натуропат, иридолог и билкар. Тя е член на Асоциацията на майсторите билкари с частна практика в Северозападен Лондон, където специализира в областта на семейното здраве. Рейчъл насърчава и вдъхновява клиентите си да бъдат активни участници в постигането и поддържането на собственото си здраве и благополучие. Нейният холистичен подход към пациентите цели подкрепа на цялото тяло и на имунната система чрез специално подбрани за всеки отделен случай хранителни добавки, билки и растения.

Освен че се занимава с билки, Рейчъл Ландън е обучен йога терапевт за деца с обучителни и социални трудности, който работи с училища из цял Лондон. Води обучения по приготвяне на билкови мехлеми и смеси в The Life Centre, като използва лесни за намиране местни билки.

Рейчъл Ландън е автор на редица статии за Get The Gloss, Neal’s Yard Remedies, блога Thandie Kay, списание Stylist – Франция и списание Your Fitness. В момента тя работи по създаването на линия органични растителни формули от набрани в дивата природа билки, които подкрепят холистично жизнеността и доброто здраве.

Галерия

Супербилките АДАПТОГЕНИ

Свикнали сме да мислим за тях като за екзотични растения, които се срещат по далечни места и имат непознати за нас аромат, вкус и вид.

Знаете ли обаче, че някои от най-често срещаните в България лечебни растения също имат невероятни адаптогенни свойства? Сред тях са лайката, копривата, глогът, розмаринът, черният бъз и други. А от книгата на Рейчъл Ландън ще научите как да берете и съхранявате тези чудеса на природата, как да ги приготвяте и приемате и как да използвате огромната им сила, за да подобрите здравето си и това на семейството си.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Вземи безплатен откъс от книгата „Супербилките АДАПТОГЕНИ. Най-добрите адаптогени за намаляване на стреса, за здраве, красотата и благополучие“.

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. За всички тези неща, както и за информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още споделяме в бюлетина си за нашите читатели.
Използвай бутона по-долу, за да се абонираш за нашия бюлетин и да свалиш откъс от най-новата ни книга „Супербилките АДАПТОГЕНИ. Най-добрите адаптогени за намаляване на стреса, за здраве, красотата и благополучие“.

Супербилките АДАПТОГЕНИ

Меню