Бързо, вкусно, ароматно готвене с еър фрайър.

С минимално количество мазнина.

Запазва свежестта, вкуса и аромата.

Може би вече притежавате уред за готвене с горещ въздух и сте пробвали да направите картофки без мазнина, но не сте постигнали очаквания вкусен, хрупкав и апетитен резултат. И сте се разочаровали.

А може би вече готвите умело в него, но го ползвате предимно за пържени картофки, плюс още една-две рецепти и се чудите дали има смисъл да заема толкова място на кухненския ви плот, при условие че го ползвате от време на време…

А може би имате други колебания спрямо този уред. Или все още обмисляте дали тази покупка ще оправдае очакванията ви и направената инвестиция.

Цена на книгата 29.00 лв.

Готвенето в Air Fryer е готвене от изцяло нов тип! С този уред можете да приготвите буквално всичко.

Като започнем от любимите картофки – и да, има някои тънкости, които е важно да знаете, за да получите перфектните картофки, продължим с всякакви видове зеленчуци, меса, риба, дори сладкиши. При това не какви да е! Козуначените кифлички и дори капризното суфле стават превъзходни, стига да спазвате някои препоръки. Кои са те, ще откриете в тази книга.

Тази книга може да се използва и като наръчник за вкусно, апетитно всекидневно готвене, но и като кратък кулинарен курс за готвене в изцяло нов стил и по нов начин благодарение на новата технология – готвене с горещ въздух. След като приготвите рецептите, включени в книгата, ще придобиете повече увереност, знания и умения за този нов начин на готвене, а след това ще можете да експериментирате по-смело с любимите си вкусове и рецепти.

Вкусни рецепти за еър фрайър

Балансирани ястия за всеки ден

null

Бързо

Изисква по-малко време за приготвяне. Готвенето с горещ въздух намалява значително времето за готвене на храната.
null

Лесно

Дори децата се научават бързо да готвят с този уред. Има обаче някои тънкости при приготвянето, които ще откриете на страниците на тази книга. Проверени рецепти с гарантиран резултат! Бързо, лесно, вкусно и здравословно!
null

Вкусно

Храната, приготвена в еър фрайър, става много по-вкусна и ароматна. Едновременно с това тя е хрупкава и сочна. Необходимо е съвсем малко количество мазнина. Запазва повече витамини и минерали.
null

Готвене от нов тип

Можете да сготвите любимите си пържени картофки с отличен резултат. Подбрали  сме 4 топ варианта на рецепти за картофки. Също така можете да готвите основни ястия, всякакви меса, риби, зеленчуци. А да не забравим и превъзходните сладкиши. Опитай да приготвиш мъфини, хляб, дори суфле. Ще откриеш перфектните рецепти с гарантиран резултат на страниците на книгата.

Технически параметри на книгата:

Твърди корици – за многократно прелистване и за да ти е удобно, лесно и функционално. Без да се притесняваш, че книгата ще започне да се разпада.

164 пълноцветни луксозни страници – за повече вдъхновение и удоволствие при подбора на рецепта за твоята бърза вечеря.

Формат – 14х21 см – оптимален за кухненския плот. Не твърде голяма, за да не заема прекалено много място, но и достатъчно голяма, за да е източник на вдъхновение и да е удобна за четене.

За кого е подходяща тази книга?

 • null
  • За хора, които вече имат еър фрайър, но все още не могат да приготвят вкусни рецепти в него.
 • null
  • За хора, които вече имат няколко любими рецепти за приготвяне в своя уред, но търсят още вдъхновение и разнообразие за семейната трапеза.
 • null
  • За хора, които обмислят покупка на уред за горещ въздух и се двоумят дали този уред ще е достатъчно функционален, за да му отделят място на кухненския плот. Подсказваме малко – когато опитате 4 – 5 рецепти от представените в тази книга, ще се влюбите в този начин на готвене.
 • null
  • За кулинари и за любители на здравословното готвене.
 • null
  • За хора, които търсят повече идеи за семейните вечери.
 • null
  • За хора, които обичат домашно приготвената храна, но не искат или нямат време да прекарват часове в кухнята за приготвянето на вкусни, здравословни и балансирани ястия.

БОНУС

Вземи сега „Вкусни рецепти за еър фрайър“ + ПОДАРЪК двустранна ламинирана таблица с температури и време за готвене.
Книгата „Вкусни рецепти за еър фрайър“ идва с подарък
Двустранна ламинирана таблица с температура и време за готвене за всички основни храни, за да може винаги да ти е под ръка в кухнята. Практично и удобно!
Картата е направена от най-високо качество недраскаш се ламинат, за да е устойчива, да не се цапа ида ти служи дълго!

Двустранна ламинирана таблица с температури и време за готвене може да се закупи и отделно на цена 5.90 лв.

Препоръчани книги:

Борислава Люцканова

Нутрициолог, създател, food stylist и вдъхновител в издателство „Вдъхновения“. А от 2022 и Fast Metabolism Coach, сертифициран лично от Хейли Помрой.

Борислава Люцканова е и кулинар с дългогодишен практичен опит и бивш собственик на сладкарница и кетъринг за здравословни храни. Тясната ѝ специализация е в създаването на рецепти без алергени, подходящи за различни елиминационни режими и с малко съставки. Вярва безрезервно, че здравословното хранене може да е и вкусно, и лечебно и го доказва всеки ден в работата и ежедневието си. Обожава да експериментира с нови неща и продукти – в кухнята, в красотата, в грижата за себе си и близките си. Обича предизвикателствата и добрите каузи. Новото предизвикателство е създаване на малка, но практична книга с рецепти за еър фрайър, която може да използвате като източник на вдъхновение, но и като наръчник, за да опознаете всички тънкости при готвенето в еър фрайър.
Всички рецепти са изпитани, тествани и практично ориентирани лично от Борислава Люцканова.
Дългогодишният ѝ (почти 15-годишен) опит гарантира, че можете да ѝ се доверите в това кулинарно приключение. Той ще ви помогне да опознаете своя уред за готвене с горещ въздух и да се превърнете в опитен експерт по вкусно домашно и здравословно готвене.

Вземи сега!

Най-вкусните, бързи, лесни и здравословни рецепти за еър фрайър.