intuitiven-fasting

ИНТУИТИВЕН ФАСТИНГ

Най-ефективното и достъпно написано ръководство за периодично гладуване. 

Пълна програма, насочена към справянето с метаболитната ригидност, хроничното възпаление, проблемите с  червата, хроничния стрес и инсулиновата резистентност. Замислена е така, че да коригира всички тези състояния едновременно!

След 4-седмичният гъвкав план за фастинг ще придобиете метаболитна гъвкавост, най-накрая ще можете да успокоите раздразнителността и нервността, ще се разделите с пристъпите на ненаситно желание за храна, ще регулирате хормоналния дисбаланс и възпалението. За да чуете от какво действително се нуждае тялото ви.

В тази книга ще намерите балансирани протоколи за периодично гладуване и план за поддръжка в съчетание с режим на хранене, изобилстващ от вкусни храни с висока хранителна плътност. Могат да се адаптират и прилагат спрямо всеки индивидуален начин на живот.

Цена на книгата 25.00 лв.

Гъвкав 4-седмичен план за рестарт на тялото, основан на интуитивен ФАСТИНГ, който включва и над 64 вкусни рецепти. Какво ще се случи през следващите 4 седмици:

null

Седмица 1 = Пренастройване

Ще се запознаете с основния план за фастинг за начинаещи, който ще ви помогне да възстановите тялото си, така че да започнете да разчитате на мазнините като гориво и да създадете основата за метаболитната гъвкавост.

null

Седмица 2 = Презареждане

Ще правите умерени фастове с фокус върху презареждането на метаболизма ви, за да започнете да възстановявате вродената си метаболитна гъвкавост.

null

Седмица 3 = Обновяване

Ще научите предимствата на по-сериозните фастове, като се фокусирате върху клетъчното обновяване и възстановяване. Ще активирате стволовите клетки с насоченост към хроничното възпаление и поддържането на дълголетието.

null

Седмица 4 = Възстановяване на баланса

Ще влизате и ще излизате циклично от режим на изгаряне на мазнини и ще се фокусирате върху балансирането на хормоните, за да можете да поддържате метаболитната си гъвкавост в дългосрочен план.

Д-р Уил Коул

Д-р Уил Коул е натуропат, хиропрактик, специалист по функционална медицина, сертифициран от Института за функционална медицина и водещ експерт по интегративна медицина.

Ако при прочитането на думите периодично гладуване и фастинг в съзнанието ви се появява образът на някой, който отпива вода и изглежда нещастен и гладен, разбирам това. Периодичното гладуване си е създало репутацията на екстремно и прекалено рестриктивно. То често бива критикувано като начин да се насърчава една нанасяща вреди хранителна култура, обсебена от отслабването и преследването на „перфектното тяло“.
Но истината всъщност е съвсем друга: същинското периодично гладуване няма нищо общо с наказанието, ограничаването на калорийния прием или изобщо с каквито и да е ограничения. Всъщност всички тези неща са антипод на концепциите, представени в „Интуитивен фастинг“.

Тази книга предлага балансирани протоколи за периодично гладуване в съчетание с режим на хранене, изобилстващ от питателни храни с висока хранителна плътност.

Д-р Уил Коул е натуропат, хиропрактик, специалист по функционална медицина, сертифициран от Института за функционална медицина и водещ експерт по интегративна медицина. Специализира в клиничното изследване на подлеждащите фактори за хроничните заболявания и в персонализирането на здравни програми за проблеми с щитовидната жлеза, автоимунни състояния, хормонални дисфункции, храносмилателни нарушения и мозъчни проблеми. Д-р Коул е обявен за един от петдесетте най-добри лекари специалисти по функционална и интегративна медицина в САЩ заедно с д-р Джош Акс, д-р Изабела Уенц, д-р Сара Балантайн, д-р Сара Готфрид, д-р Алън Крисчансън, д-р Дейвид Пърлмътър, д-р Марк Хаймън и други.

За някои хора идеята за фастинг, тоест само едно или две хранения на ден, звучи като крайна и прекалено ограничаваща хранителна тактика. Но истината е, че ежедневният ни график на хранене с обичайно три хранения на ден плюс междинни закуски не е непременно в съзвучие с естествения цикъл на тялото ни. Всъщност придържането към три хранения всеки ден може да причини метаболитна ригидност и така да доведе до възпаление, умора и хронични здравословни проблеми. Милиони години телата ни са функционирали най-добре с определени периоди на фастинг, тоест на въздържание от храна.

Със своя свеж нов подход към фастинга авторът на бестселъри и експерт по функционална медицина д-р Уил Коул ви дава възможност да поемете контрола над глада си и да правите периодично гладуване по интуитивен начин. Ще се свържете с инстинктивните си модели на хранене, ще подобрите здравето и функционалността си и ще станете по-осъзнати за това как и кога да ядете. „Интуитивен фастинг“ ще ви покаже как да постигнете метаболитна гъвкавост, след което ще можете да се доверявате на тялото си, че функционира с оптимален капацитет, независимо дали сте яли преди шест минути, или преди шест часа.

Отзиви за книгата

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

ИНТУИТИВЕН ФАСТИНГ

Най-ефективното и достъпно написано ръководство за периодично гладуване. 

Пълна програма, насочена към справянето с метаболитната ригидност, хроничното възпаление, проблемите с  червата, хроничния стрес и инсулиновата резистентност. Замислена е така, че да коригира всички тези състояния едновременно!

Галерия

Вземи безплатен откъс от книгата „Интуитивен фастинг“

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. Всички тези неща, както и информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още, споделяме в бюлетина си за нашите читатели.

Използвайте бутона по-долу, за да се абонирате за нашия бюлетин и да свалите откъс от най-новата ни книгаИнтуитивен фастинг“.

Интуитивен фастинг