fbpx

Кетотарианство

Търсите семпъл и вкусен здравословен начин на хранене, отговарящ на вашите етични съображения във връзка с консумацията на месо и с екологичните ви виждания? Опитвате се да се справите с компулсивното преяждане, емоционалното хранене и зависимостта си от високовъглехидратните и пакетираните храни? Искате да обуздаете апетита, да потушите възпалителната буря в организма си и да го оздравите, така че да постигнете оптимално тегло и да се радвате на добър хормонален баланс, енергия, бистър ум и добро настроение? Не търсете повече – иновативният кеторежим на д-р Уил Коул осигурява всичко това.

„Какво ме смущава при кетогенните диети? Конвенционалната кетогенна диета може да бъде изключително изобилстваща от месо и млечни продукти с пренебрежително малко зеленчуци. Така консумацията на твърде много месо и млечни продукти, особено на такива с по-ниско качество или промишлено произведени, може да бъде възпалителна. Кетотарианската диета, от друга страна, осигурява всички предимства на храненето с високо съдържание на мазнини, без често срещаните възпалителните ефекти на млечните продукти и конвенционалните преработени меса (които са свързани с рак, ако се консумират в големи количества). Това е кеторежим за всички.
Д-р Уил Коул

Нисковъглехидратен план за хранене с (преобладаващо) растителна храна

за изгаряне на мазнините, повишаване на енергията, овладяване на пристъпите на глад и успокояване на възпалението

null

Обединяване на най-доброто

от кето диетите и диетите, ориентирани към растителна храна, в един лесен за следване и вкусен план за истинска храна.

null

Вкусни рецепти

книгата включва повече от 75 рецепти (вегетариански, вегански или пескетариански), които ще ви осигурят разнообразие и вкусни преживявания с питателни ястия, без нито за момент да се чувствате гладни или ограничени.

null

Практично подредени

и удобни планове за хранене и красиви снимки. Всичко с един поглед.

null

Експертни съвети, трикове и практични насоки,

включително управление на макронутриентите, балансиране на електролитите и намиране на подходящия за вас прием на въглехидрати. Тази програма променя играта за всеки, който иска да постигне върхова физическа и умствена форма и да я задържи.

Най-доброто от двата свята

Кетотарианството е взело най-доброто както от кетогенните, така и от растителните режими на хранене. То е предназначено за абсолютно всеки. Като се храните кетотариански, вие ще се наслаждавате на засищащи и вкусни кетогенни ястия, които са:

null

На растителна основа

(повечето рецепти са вегански или вегетариански).

null

Подходящи за палеохранене

(кетотарианският режим естествено изключва бобовите растения, млечните продукти, глутена и зърнените храни и залага изцяло на естествени цели храни).

null

Подходящи при автоимунни заболявания

(автоимунен протокол, АИП) (много от рецептите в тази книга не съдържат ядки, зеленчуци от семейство Картофови и яйца; всички изключват зърнените храни и млечните продукти).

Уникален, свеж, семпъл и вкусен начин на хранене и живот.

Предназначен за всеки, който иска да отслабне, да преодолее пристъпите на силно ненаситно желание за определени храни, да възвърне енергията си или да намали нивата на възпаление в своя организъм. Ако се чувствате объркани и фрустрирани относно това какво точно е най-полезно да ядете, няма нужда да търсите повече.

Д-р Уил Коул

Д-р Уил Коул е натуропат, хиропрактик, специалист по функционална медицина, сертифициран от Института за функционална медицина и водещ експерт по интегративна медицина.

Д-р Уил Коул, световно признат експерт по функционална медицина и автор на бестселърите „Спектърът на възпалението“ и „Интуитивен фастинг“.

Д-р Уил Коул е натуропат, хиропрактик, специалист по функционална медицина, сертифициран от Института за функционална медицина и водещ експерт по интегративна медицина. Специализира в клиничното изследване на подлеждащите фактори за хроничните заболявания и в персонализирането на здравни програми за проблеми с щитовидната жлеза, автоимунни състояния, хормонални дисфункции, храносмилателни нарушения и мозъчни проблеми. Д-р Коул е обявен за един от петдесетте най-добри лекари специалисти по функционална и интегративна медицина в САЩ заедно с д-р Джош Акс, д-р Изабела Уенц, д-р Сара Балантайн, д-р Сара Готфрид, д-р Алън Крисчансън, д-р Дейвид Пърлмътър, д-р Марк Хаймън и други.

Отзиви за книгата

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Свеж, семпъл и вкусен начин на хранене и живот.

Предназначен за всеки, който иска да отслабне, да преодолее пристъпите на силно ненаситно желание за определени храни, да възвърне енергията си или да намали нивата на възпаление в своя организъм. Ако се чувствате объркани и фрустрирани относно това какво точно е най-полезно да ядете, няма нужда да търсите повече.

Галерия

Вземи безплатен откъс от книгата „Кетотарианство“

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. Всички тези неща, както и информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още, споделяме в бюлетина си за нашите читатели. Използвайте бутона по-долу, за да се абонирате за нашия бюлетин и да свалите откъс от най-новата ни книга „Кетотарианство“.

Кетотарианство

Меню