fbpx

Кетотарианство

Търсите семпъл и вкусен здравословен начин на хранене, отговарящ на вашите етични съображения във връзка с консумацията на месо и с екологичните ви виждания? Опитвате се да се справите с компулсивното преяждане, емоционалното хранене и зависимостта си от високовъглехидратните и пакетираните храни? Искате да обуздаете апетита, да потушите възпалителната буря в организма си и да го оздравите, така че да постигнете оптимално тегло и да се радвате на добър хормонален баланс, енергия, бистър ум и добро настроение? Не търсете повече – иновативният кеторежим на д-р Уил Коул осигурява всичко това.

„Какво ме смущава при кетогенните диети? Конвенционалната кетогенна диета може да бъде изключително изобилстваща от месо и млечни продукти с пренебрежително малко зеленчуци. Така консумацията на твърде много месо и млечни продукти, особено на такива с по-ниско качество или промишлено произведени, може да бъде възпалителна. Кетотарианската диета, от друга страна, осигурява всички предимства на храненето с високо съдържание на мазнини, без често срещаните възпалителните ефекти на млечните продукти и конвенционалните преработени меса (които са свързани с рак, ако се консумират в големи количества). Това е кеторежим за всички.
Д-р Уил Коул

ПРЕДПРОДАЖБА!

Нова книга от д-р Уил Коул в предпродажба

„Кетотарианство. Нисковъглехидратен план за хранене с (преобладаващо) растителна храна“ с над 75 вкусни рецепти.

Поръчай само в периода на предварителната продажба новата книга на д-р Уил Коул + подарък: занаятчийски кето веган ръчно изработен шоколад, приготвен от какаови зърна без захар от Yummy Natural! С минимално съдържание на какао 79%. Кето шоколадите на Yummy Natural са ръчно изработени в каменна мелница по технологията bean-to-bar от специално подбрани какаови зърна, подсладени с екстракт от стевия и еритритол.

Предлагаме три уникални вкуса. Към всяка книга идва един шоколад подарък.
Кой ще се падне?
Разпределяме ги на случаен принцип.

Книгата излиза на 25.10.2022 година. Очаквай първите доставки на 26.10.2022 година.

Промопакетът е активен до 13.11.2020 година. След тази дата към поръчките за книгата няма да бъдат включени подаръци!

Нисковъглехидратен план за хранене с (преобладаващо) растителна храна

за изгаряне на мазнините, повишаване на енергията, овладяване на пристъпите на глад и успокояване на възпалението

null

Обединяване на най-доброто

от кето диетите и диетите, ориентирани към растителна храна, в един лесен за следване и вкусен план за истинска храна.

null

Вкусни рецепти

книгата включва повече от 75 рецепти (вегетариански, вегански или пескетариански), които ще ви осигурят разнообразие и вкусни преживявания с питателни ястия, без нито за момент да се чувствате гладни или ограничени.

null

Практично подредени

и удобни планове за хранене и красиви снимки. Всичко с един поглед.

null

Експертни съвети, трикове и практични насоки,

включително управление на макронутриентите, балансиране на електролитите и намиране на подходящия за вас прием на въглехидрати. Тази програма променя играта за всеки, който иска да постигне върхова физическа и умствена форма и да я задържи.

Най-доброто от двата свята

Кетотарианството е взело най-доброто както от кетогенните, така и от растителните режими на хранене. То е предназначено за абсолютно всеки. Като се храните кетотариански, вие ще се наслаждавате на засищащи и вкусни кетогенни ястия, които са:

null

На растителна основа

(повечето рецепти са вегански или вегетариански).

null

Подходящи за палеохранене

(кетотарианският режим естествено изключва бобовите растения, млечните продукти, глутена и зърнените храни и залага изцяло на естествени цели храни).

null

Подходящи при автоимунни заболявания

(автоимунен протокол, АИП) (много от рецептите в тази книга не съдържат ядки, зеленчуци от семейство Картофови и яйца; всички изключват зърнените храни и млечните продукти).

Уникален, свеж, семпъл и вкусен начин на хранене и живот.

Предназначен за всеки, който иска да отслабне, да преодолее пристъпите на силно ненаситно желание за определени храни, да възвърне енергията си или да намали нивата на възпаление в своя организъм. Ако се чувствате объркани и фрустрирани относно това какво точно е най-полезно да ядете, няма нужда да търсите повече.

Д-р Уил Коул

Д-р Уил Коул е натуропат, хиропрактик, специалист по функционална медицина, сертифициран от Института за функционална медицина и водещ експерт по интегративна медицина.

Д-р Уил Коул, световно признат експерт по функционална медицина и автор на бестселърите „Спектърът на възпалението“ и „Интуитивен фастинг“.

Д-р Уил Коул е натуропат, хиропрактик, специалист по функционална медицина, сертифициран от Института за функционална медицина и водещ експерт по интегративна медицина. Специализира в клиничното изследване на подлеждащите фактори за хроничните заболявания и в персонализирането на здравни програми за проблеми с щитовидната жлеза, автоимунни състояния, хормонални дисфункции, храносмилателни нарушения и мозъчни проблеми. Д-р Коул е обявен за един от петдесетте най-добри лекари специалисти по функционална и интегративна медицина в САЩ заедно с д-р Джош Акс, д-р Изабела Уенц, д-р Сара Балантайн, д-р Сара Готфрид, д-р Алън Крисчансън, д-р Дейвид Пърлмътър, д-р Марк Хаймън и други.

Отзиви за книгата

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Свеж, семпъл и вкусен начин на хранене и живот.

Предназначен за всеки, който иска да отслабне, да преодолее пристъпите на силно ненаситно желание за определени храни, да възвърне енергията си или да намали нивата на възпаление в своя организъм. Ако се чувствате объркани и фрустрирани относно това какво точно е най-полезно да ядете, няма нужда да търсите повече.

Галерия

Вземи безплатен откъс от книгата „Кетотарианство“

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. Всички тези неща, както и информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още, споделяме в бюлетина си за нашите читатели. Използвайте бутона по-долу, за да се абонирате за нашия бюлетин и да свалите откъс от най-новата ни книга „Кетотарианство“.

Кетотарианство

Меню