Отвъд хормоните

Да, истина е – можете да коригирате хормоните си без противозачатъчни!

Готови ли сте да се отървете от акнето, болезнената менструация и промените в настроението или да подобрите плодовитостта си? Да разберете най-накрая какво означават вашите симптоми? Да се наслаждавате на „нормален“ цикъл и хормони, без да се нуждаете от лекарства?

„Отвъд хормоните“ предлага решенията, които са ви необходими. Тази новаторска книга е първата, която очертава дългосрочните значими последици от противозачатъчните, включително синдрома след спирането им. Авторът д-р Джолийн Брайтън е специализирала в лечението на хормоналния дисбаланс при жените, причинен от противозачатъчните.

В книгата получавате 30-дневна програма за действие стъпка по стъпка, пълна с всички планове за хранене, рецепти и инструменти, от които се нуждаете, за да успеете да обърнете безбройните симптоми, изпитвани от жените всеки ден (независимо дали ще изберете да спрете противозачатъчните, или да продължите с тях).

Цена на книгата 25.00 лв.

 

„Отвъд хормоните“ разкрива:

  • По какъв начин противозачатъчните може да повлияят на вашето хормонално здраве и какво да направите по въпроса.
  • Как точно да се храните, за да поддържате хормоналния си баланс, докато приемате противозачатъчни и ако ги спрете.
  • С какви средства да подобрите здравето на надбъбречните си жлези и щитовидната жлеза, за да имате по-лек, безболезнен цикъл, без неприятни усещания и симптоми.
  • Как да излекувате възпалението, причинено от противозачатъчните, които саботират вашите хормони.
  • Как да обърнете негативния ефект на тези хапчета върху червата, черния дроб и имунната система.
  • Как да се освободите от стреса и да си върнете стабилността, ведростта, енергията и спокойствието, без да губите усещането за свобода и контрол над тялото и живота си.
  • С какви средства да подобрите плодовитостта си и да се предпазвате от забременяване, ако не сте готови или не желаете такова.
  • И получавате 30-дневна програма за действие стъпка по стъпка, пълна с всички планове за хранене, рецепти и инструменти, от които се нуждаете, за да успеете!

Д-р Джолийн Брайтън

Обучен хранителен биохимик и лекар натуропат, основател и клиничен директор на клиниката по интегративна медицина и женско здраве Rubus Health.
Д-р Брайтън е автор на бестселъри, водещ на конференции и поддържа редовно няколко онлайн издания, включително MindBodyGreen. Тя има публикации и в „Ню Йорк пост“, „Форбс“, „Гууп“ и „Фитнес“. Автор е на книгата „Излекувай тялото си по естествен начин след раждане“. Тя е медицински съветник в едно от първите приложения, основано на бази данни, което дава индивидуални препоръки за контрол на раждаемостта.
В момента д-р Брайтън живее в Портланд, Орегон, САЩ със семейството си. Тя е сертифициран инструктор по йога, медиатор, градски фермер и майка на две деца.

„Мечтая да променя женската медицина, но това няма да стане само от един лекар. То ще се случи, защото жените като вас отхвърлят старите твърдения и преформулират смисъла на това да си жена. Ще се случи, защото вие сте пример какво може да стане и защото можете да разбиете митовете, които се разпространяват от лекарите и от жените за самите тях. Ще се случи, защото вие изисквате от хората, които се грижат за вашето здраве, повече… отвъд противозачатъчните, отвъд хормоните.

Промяната, от която така отчаяно се нуждаем в областта на женското здравеопазване, започва с вас.“

В своята клинична практика д-р Брайтън лично е била свидетел на ползите, които жените получават от прилагането на този протокол. И сега читателите по цял свят могат да се радват на същия успех с тази революционна програма.

Вземете своето копие на бестселъра, който дава възможност на жените да премахнат нежеланите хормонални симптоми и да се справят със синдрома след спиране на противозачатъчните.

От 100 милиона жени в света, които са на противозачатъчни, приблизително 60% приемат тези хапчета поради несвързани с контрацепцията причини, като болезнена менструация, ендометриоза, синдром на поликистозните яйчници и акне.

Докато противозачатъчните се предписват масово като бързо решение за различни здравословни състояния на жените, приемът им може да доведе и до други, по-сериозни и опасни последици за здравето. Знаете ли, че е по-вероятно на жените на противозачатъчни да бъдат предписани антидепресанти? Че те са изложени на значително по-висок риск от автоимунни заболявания, инфаркт, проблеми с щитовидната жлеза и надбъбречните жлези и дори рак на гърдата и шийката на матката? А наясно ли сте с това, че тези хапчета може дори да причинят вагинална сухота, необясним косопад, отслабващо либидо, силна умора и хронична инфекция? Сякаш жените нямат достатъчно притеснения, та това малко хапче, което приемаме, уж за да се справим със симптомите, само влошава нещата.

Д-р Джолийн Брайтън, лекар натуропат, автор на новаторската и революционна книга „Отвъд хормоните“, е специализирала в лечението на хормоналния дисбаланс при жените, причинен от противозачатъчните. В книгата тя споделя своята доказана 30-дневна програма, предназначена да обърне безбройните симптоми, които жените изпитват всеки ден. Тази първа по рода си книга, насочена към хапчетата за контрол на раждаемостта и научно доказаните симптоми, свързани с приемането им, предоставя план за действие за поемане на контрола и ще помогне на читателите (независимо дали те ще изберат да спрат противозачатъчните, или да продължат с тях).

Вземи безплатен откъс от книгата „ Отвъд хормоните“

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. За всички тези неща, както и за информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още споделяме в бюлетина си за нашите читатели.

Използвай бутона по-долу, за да се абонираш за нашия бюлетин и да свалиш откъс от най-новата ни книга „ Отвъд хормоните“.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Отзиви за книгата

Докато противозачатъчните се предписват масово като бързо решение за различни здравословни състояния на жените, приемът им може да доведе и до други, по-сериозни  последици за здравето.

Знаете ли, че е по-вероятно на жените на противозачатъчни да бъдат предписани антидепресанти? Че те са изложени на значително по-висок риск от автоимунни заболявания, инфаркт, нарушения на щитовидната жлеза и надбъбречните жлези и дори рак на гърдата и шийката на матката? А наясно ли сте с това, че тези хапчета може дори да причинят вагинална сухота, необясним косопад, отслабващо либидо, силна умора и хронична инфекция. Сякаш жените нямат достатъчно притеснения, та това малко хапче, което приемаме, уж за да се справим със симптомите, само влошава нещата.

Чрез малки промени в режима на хранене и начина на живот „Отвъд хормоните“ е първата стъпка към обръщане на рисковите странични ефекти на противозачатъчните. Намерете най-сетне пътя към хормонално здраве и възстановете връзката с тялото и самочувствието си!

Отвъд хормоните