План за облекчаване на мигрената

План за облекчаване на мигрената. 8-седмична програма за по-малко пристъпи на главоболие и по-добро здраве.

Ако страдате от мигрена, световъртеж (вертиго) или мениерова болест, знаете колко тежки може да бъдат дните с главоболие и колко трудно може да се окаже да изпълнявате дори елементарните ежедневни дейности. Предписваните от лекарите медикаменти често лекуват само симптомите, но не и причината за заболяването, като ви оставят изтощени, объркани и отчаяни. Искате ли да научите как да намалите силата на болката или дори напълно да предотвратите пристъпите на главоболие? Ако е така, тази книга е за вас.

В „План за облекчаване на мигрената“ сертифицираният здравен и уелнес консултант Стефани Уивър очертава нов подход към начина на живот, с който стъпка по стъпка да намалите честотата и силата на мигренозните пристъпи.

Цена на книгата 20.00 лв.

Като използва най-новите проучвания, собствения си опит със заболяването и задълбочено изпробване на всеки етап,

Стефани Уивър проектира един достъпен план, за да помогне на хората, живеещи с мигрена, главоболие, вертиго или мениерова болест. В продължение на осем седмици:

null

Стъпка по стъпка

ще промените ключовите аспекти за постигане на живот без мигрена – редовен сън, диета без предизвикващи мигрена храни, щадящи физически упражнения и техники за релаксация.
null

Ще придобиете повече знания

за това кои са първопричините и факторите, провокиращи главоболието, видовете мигрена и фазите на мигренозен пристъп.
null

Ще получите необходимите инструменти

за постигане на живот без главоболие, като списъци за пазаруване, планове за хранене, таблици за проследяване на симптомите и изпробвани рецепти за закуски, обеди, вечери и междинни закуски.

Стефани Уивър

Стефани Уивър, магистър по обществено здраве, сертифициран уелнес и здравен консултант, автор на рецепти, хранителен фотограф, говорител в TED Talks

Стефани Уивър е автор на три книги и уелнес блог и успешен предприемач в редица сфери. Тя изнася лекции, води работилници и подготвя говорители за събития на TEDx. Като сертифициран уелнес и здравен консултант понастоящем работи с отделни хора и с цели компании за повишаване на благополучието във всички аспекти на живота.

Годината, в която навършва 49, е повратна точка в живота на Стефани, когато тя започва да списва своя блог на здравна тематика, Recipe Renovator. Желанието ѝ е да сподели всичко, което е научила за силата на диетата в излекуването на хроничните заболявания – в нейния случай, диагнозите синдром на хроничната умора и фибромиалгия. Блогът ѝ помага да приложи на практика умения, усъвършенствани в продължение на повече от 20 години, както и други компетенции, които не е използвала от завършването на образованието си в областта на филмите и дизайна. Така тя създава видеоклипове с насоки, проектира уебсайта си, преоткрива любовта си към фотографията и започва да пише за себе си.

През 2014 година Стефани Уивър получава нова диагноза, която отваря други здравни възможности: мигренозни пристъпи с вертиго. Оказва се, че свързаното с климатичните условия главоболие, което има от 30 години, е недиагностицирана форма на мигрена. Правилната диагноза обаче идва едва след като Стефани започва да страда и от симптоми на вертиго (световъртеж). Това я насърчава да се гмурне дълбоко в медицинската литература по темата, като тя не само прочита всяка книга, която успява да намери, но и се отправя към медицинската библиотека към Университета на Каролина, Сан Диего, за да търси статии за научни изследвания. След като прочита повече от 100 статии и над 35 книги, Стефани започва да пише „План за облекчаване на мигрената. Край на главоболието чрез промяна в храненето“, за да сподели наученото с другите. Създава и 8-седмичен онлайн обучителен курс, с който да помогне на хората, нуждаещи се от напътствия, за да преминат през програмата стъпка по стъпка. Сертифицира се като здравен и уелнес консултант, за да работи индивидуално с клиенти и да им помогне да постигнат здравните си цели, независимо дали са свързани с мигрена, или с друго заболяване.

Стефани Уивър живее в Сан Диего със съпруга си и техния голдън ретривър Дейзи. Пише и изнася лекции по темите, които я интересуват: мигрена, как да променим диетата си по здравословни причини, лечение чрез храна и осъзнатост.

Вземи безплатен откъс от книгата „План за облекчаване на мигрената“

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. Всички тези неща, както и информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още, споделяме в бюлетина си за нашите читатели.

Използвайте бутона по-долу, за да се абонирате за нашия бюлетин и да свалите откъс от най-новата ни книгаПлан за облекчаване на мигрената“.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Отзиви за книгата

„План за облекчаване на мигрената“ насърчава читателите да се хранят в рамките на очертаните насоки, като същевременно им помага да следват личните си предпочитания за хранителен режим – веган, палео, без глутен, яйца или млечни продукти и т.н. От книгата ще научите също как да се справяте с предизвикателствата пред диетата по здравословни причини, като партита, семейни събирания, работа и пътувания. Задължително попълнение към домашната библиотека на всеки, който се бори с главоболие, тази книга ще ви вдъхнови да преосмислите цялото си отношение към здравето и благополучието.

План за облекчаване на мигрената