60 здравословни безглутенови рецепти

21 солени и 39 сладки вкусни, ароматни и здравословни рецепти без глутен.

Рецептите са подходящи както за хора, които страдат от непоносимост към глутен (или цьолиакиа), така и за хора, които нямат необходимост да избягват глутена, но искат да се научат да пекат като истински майстори пекари и с алтернативни брашна. Продуктите са семпли, рецептите са изпитани, насладата от печивата е гарантирана!

Независимо дали сте начинаещи, или професионалисти в готвенето, тази книга е подходяща за вас, защото всички рецепти са обяснени стъпка по стъпка. Това улеснява изпълнението им, а разнообразието на рецептите ще ви даде необходимата доза увереност, че може да се храните вкусно и апетитно без глутен и без да се лишавате от любимите баница, кекс, палачинки, гофрети или друго.

Цена на книгата: 35.00 лв.

Габриела Цулин

Блогър, фотограф и food stylist

Габриела Цулин е автор на кулинарния блог gabrielatsulin и над 10 години твори в уютната обстановка на своя дом. Отскоро живее в къща в околностите на Пловдив и сама отглежда голяма част от храната, която присъства на семейната ѝ трапеза. Има две дъщери – Радост и Виктория, а те са най-почетните ѝ дегустатори. Книгата посвещава на своята майка, която страда от две автоимунни заболявания – лупус и ревматоиден артрит.

Промо: Вземи СЕГА с подарък!

Готварската книга ,,60 здравословни безглутенови рецепти‘‘ от Габриела Цулин.

Вземи СЕГА с подарък към всяка поръчка:

20 карти за КУЛИНАРНИ РЕЦЕПТИ, изработени от висококачествен графичен картон, за да можеш да пишеш удобно на тях – с молив, химикал, маркер, цветни гел химикалки и всякакви други средства за писане, които харесваш. В картите можеш да запишеш любимите си лични и семейни рецепти за десерти, салати, супи, основни ястия, сладки и солени и печива и каквото още обичаш да приготвяш за най-близките си хора.

Подаръкът е валиден за всяка поръчана бройка.

Очаквай нашето телефонно обаждане за допълнително фиксиране датата на доставка.

Превърни готвенето в удоволствие за сетивата!

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Най-новата книга с безглутенови рецепти за ароматни печива.

Сладки и солени вкусни, ароматни и здравословни рецепти без глутен