„РЪКОВОДСТВОТО за жени, които са готови да върнат почивката и ритъма в живота си – като същевременно процъфтяват творчески и също така си изкарват прехраната.“

Тази книга ви дава разрешението и инструментите, с които да сте по-малко заети. Да бъдете повече, вместо да правите повече. Да сте изпълнени с удовлетворение и радост.

КАКЪВ БИ БИЛ ЖИВОТЪТ ВИ С ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ ЗА НЕЩАТА, КОИТО СА НАЙ-ЗНАЧИМИ ЗА ВАС?

Какво ще стане, ако имате достъп до тайна суперсила за производителност, която винаги е съществувала, но просто не сте знаели, че притежавате?

Какво ще стане, ако спрете да бързате, излекувате пристрастяването си към заетостта и знаете извън всякакво съмнение, че сте достатъчни, независимо какво правите?

Бестселърът на Кейт Нортръп, „Прави по-малко. Революционен подход към управлението на времето за амбициозни жени“, вече е достъпна за поръчка и ще направи всичко това реалност за вас!

Кейт Нортръп

Кейт Нортръп е предприемач, който подкрепя амбициозни жени да озарят света, без да прегарят в процеса. Тя е основател и главен изпълнителен директор на Origin® Collective – Автор на бестселъра „Money: A Love Story“, публикувана на пет езика.

Като предприемач, автор на бестселъри и майка Кейт Нортръп изгради мултимедийна дигитална платформа, наречена The Origin Company, която достига до стотици хиляди по целия свят. Тя се е ангажирала да подкрепя амбициозни жени, за да озарят света, без да се прегарят, в това в което горят. Кейт преподава данни и ръководени от душата практики за управление на времето и енергията, които водят до спестяване на време, печелене на повече пари и по-малко стрес. Тя е автор на Money: A Love Story и Do Less и създател на системата за планиране Do Less. Работата на Кейт е представена от The Today Show, Yahoo! Finance, Women’s Health, Glamour и The Huffington Post и тя говори на публиката в цял свят. Кейт живее в Маями със съпруга си Майк и техните дъщери Пенелопи и Руби.

Вземете безплатен откъс от книгата „Прави по-малко“.

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. Всички тези неща, както и информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме, и още, и още, споделяме в бюлетина си за нашите читатели.

Използвайте бутона по-долу, за да се абонирате за нашия бюлетин и да свалите откъс от най-новата ни книга „Прави по-малко. Революционен подход към управлението на времето за амбициозни жени“.

КУПЕТЕ СЕГА БЕСТСЕЛЪРЪТ НА The New York Times „ПРЕАВИ ПО-МАЛКО“ С ПОДАРЪЦИ!

ПОДГОТВИЛИ СМЕ ВИ ЦЕЛИ 6 ПОМОЩНИ МАТЕРИАЛА, С КОИТО ДА ПРЕВЪРНЕТЕ СЪВЕТИТЕ И ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ ОТ КНИГАТА ВЪВ ВАШ ЛИЧЕН УСПЕХ. Получават се в електронен формат, след покупка на книгата, за да можете да ги разпечатвате многократно и винаги, когато има нужда.
ЗАЩОТО НЕ ИСКАМЕ ТАЗИ КНИГА ДА БЪДЕ ПРОЧЕТЕНА И ПРИБРАНА В БИБЛИОТЕКАТА!
ТОВА Е КНИГА НА ДЕЙСТВИТЕТО! ТЕЗИ 6 МАТЕРИАЛА ЩЕ ВИ ПОМОГАТ ДА ДЕЙСТВАТЕ.

1. Специални коучнинг въпроси към всеки един експеримент от книгата (те са цели 14), за да се замислите какво ви спира и какво ви помага – лично на вас – към успеха.
2. Помощник за проследяване на навика – той ще ви помогне да вградите всеки желан нов навик в ежедневието си.
3. Помощник за проследяване на енергията ви през деня – за да проследите кои дейности ви зареждат с енергия и кои не. И как да планирате дейностите си според нивата на енергия и месечния си цикъл.
4. Нетрадиционен седмичен календар – за да планирате дейностите си спрямо ума, тялото и сърцето си.
5. Нетрадиционен дневен календар – за да следите седмичните задачки всеки ден.
6. Нетрадиционен списък за задачките през деня – тези, които планирате да свършите и тези, които Вселената има за вас.

Прави по-малко