„52 стъпки към щастието“

е личен наръчник и вдъхновител, който всяка седмица води читателя към неговия по-осъзнат и щастлив живот.

Съдържа работещи психологически, енергийни и духовни техники, внимателно подбирани повече от 18 години. Дневникът е плод на стотици посетени обучения, изчетени книги и изпробвани практики за постигане на повече щастие и вдъхновение в ежедневието.

Всички те са представени максимално достъпно и синтезирано, като основният фокус на книгата е действието, а не затрупването с поредната теория за щастието, която често остава без реално приложение.

„52 стъпки към щастието“

Вземи я сега с два практични подаръка!

Електронна книга „Живей според собствените си стандарти“. В тази безценна работна книга ще откриете добре структурирана и практична информация, която ще ви помогне да разберете кои са наистина важните за вас неща и как да успеете да изградите живота си според собствените си еталони за успех и щастие.

Линк за изтегляне на електронната книга се получава автоматично с

e-mail известие за финализиране на поръчката.

Втори подарък: Фейсбук група, която се води лично от авторката Елица Стойчева.

Групата е затворена само за читатели на книгата. В нея те ще могат да споделят личен опит за това как минават през предизвикателствата в този дневник и да черпят допълнителна мотивация, информация и инструменти за повишаване на усещането си за щастие в ежедневието.

Технически параметри на „52 стъпки към щастието“:

 • Твърди корици – за многократно прелистване и за да ти е удобно, лесно и функционално да го прелистваш и да пишеш в него. Без да се притесняваш, че твоят творчески дневник ще започне да се разпада.
 • 224 страници, изпъстрени със създаващи настроение елементи и достатъчно място за писане. За да си го ползваш с вдъхновение и удоволствие всеки ден.
 • Формат – 16х23 см – оптимален за един наистина вдъхновяващ творчески дневник.
 • 52 функционални упражнения, за които ще те доведат до едно по-успешно и по-щастливо Аз.

Тази книга е изключително подходяща за хора, които :

 • не могат да отделят десетки часове за обучения или пък за четене и проверка на поредната теория за щастието, с неясно приложение в ежедневието
 • искат да напреднат бързо и уверено, без да имат никаква предварителна подготовка и без да отделят часове на ден работа
 • искат да повишат своята осъзнатост и вярата в себе си
 • искат да започнат да се радват повече на живота и да поставят себе си на първо място
 • искат да изградят навика да се грижат за себе си всеки ден
 • искат да случват целите и мечтите си с усмивка и лекота
 • искат да имат повече енергия и да спрат да саботират сами себе си
 • искат да  се научат как да избират своето щастие и себе си всеки ден

Елица Стойчева

Предприемач

Ели е усмихнат и успешен сериен предприемач във всички сфери на живота си.

Занимава се със собствен бизнес повече от 15 години, като е съосновател и основен двигател на проекти в сферата на международната търговия, личностно развитие и неправителствения сектор.

Освен предприемач Ели е и търсач на щастието, смисъла и вдъхновението.

Тя вече 18 години изследва основните принципи на успеха и щастието, през призмата на различни енергийни, психологически и  духовни учения.

В книгата “52 стъпки към щастието” споделя своите “тайни оръжия” за постигане на вдъхновение и щастие в ежедневието.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Вземи безплатен откъс от „52 стъпки към щастието“

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. Всички тези неща, както и информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още, споделяме в бюлетина си за нашите читатели.

Използвайте бутона по-долу, за да се абонирате за нашия бюлетин и да свалите откъс от най-новата ни книга „52 стъпки към щастието “.

52 стъпки към щастието