План за облекчаване на мигрената

План за облекчаване на мигрената. 8-седмична програма за преминаване към по-добро хранене, по-малко пристъпи на главоболие и по-добро здраве.

Ако страдате от мигрена, световъртеж (вертиго) или мениерова болест, знаете колко тежки може да бъдат дните с главоболие и колко трудно може да се окаже да изпълнявате дори елементарните ежедневни дейности. Предписваните от лекарите медикаменти често лекуват само симптомите, но не и причината за заболяването, като ви оставят изтощени, объркани и отчаяни. Искате ли да научите как да намалите силата на болката или дори напълно да предотвратите пристъпите на главоболие? Ако е така, тази книга е за вас.

В „План за облекчаване на мигрената“ сертифицираният здравен и уелнес коуч Стефани Уивър очертава нов подход към начина на живот, с който стъпка по стъпка да намалите честотата и силата на мигренозните пристъпи.

Като използва най-новите проучвания, собствения си опит със заболяването и задълбочено изпробване на всеки етап, Стефани Уивър проектира един достъпен план, за да помогне на хората, живеещи с мигрена, главоболие, вертиго или мениерова болест. В продължение на осем седмици планът постепенно ви превежда през стъпките за постигане на по-здравословен начин на живот, основавайки се на ключови аспекти, като редовен сън, диета без предизвикващи мигрена храни, щадящи физически упражнения и техники за релаксация. За да ви осигури необходимите инструменти за постигане на успех, книгата включва и разнообразни ресурси, сред които списъци за пазаруване, планове за хранене, таблици за проследяване на симптомите и изпробвани рецепти за закуски, обеди, вечери и междинни закуски.

„План за облекчаване на мигрената“ насърчава читателите да се хранят в рамките на очертаните насоки, като същевременно им помага да следват личните си предпочитания за хранителен режим – веган, палео, без глутен, яйца или млечни продукти и т.н. От книгата ще научите също как да се справяте с предизвикателствата пред диетата по здравословни причини, като партита, семейни събирания, работа и пътувания. Задължително попълнение към домашната библиотека на всеки, който се бори с главоболие, тази книга ще ви вдъхнови да преосмислите цялото си отношение към здравето и благополучието.

Ако страдате от мигрена, вертиго или мениерова болест, това е книгата, която ще промени живота ви. В нея ще откриете подробен и лесен за изпърнение план за промени в начина на живот, които ще ви позволят да намалите честотата и силата на пристъпите на главоболие и световъртеж и да постигнете оптимално здраве и благополучие.

Защо да изберем книгата ``План за облекчаване на мигрената``?

    Запиши ме за бюлетин с полезна информация

    ВАШИТЕ СЪРЦА
    КАТЕГОРИЯ ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ