Мисли като милионер

Представи си, че има две паралелни вселени в света.
Едната е вселена, в която всичко е възможно. Вселена, в която всеки ден те среща с купища възможности за по-красив, по-щастлив и охолен живот. Вселена, в която всичките ти красиви мечти се сбъдват с лекота и с чувство на удовлетвореност. В другата вселена хората са нещастни, бедни, примирени с тежката си съдба и се страхуват… от всичко. В нея има много мъка, скръб и болести.

А сега се опитай да проумееш, че тези две вселени са реални и са в твоето съзнание. И само от теб зависи в коя ще избереш да живееш. Звучи невероятно, нали? На практика обаче това е самата действителност!

Да, предполагаме, че и друг път си чувал, че здравето и щастието ти зависят само от теб. И да, знаем какво е обстоятелствата така да те притиснат, че да зарежеш всички инструменти на позитивното мислене и да потънеш в мрачни мисли, защото е по-лесно.

Но преди да се предадеш отново, молим те, направи най-малкото, което зависи от теб – изтегли безплатен откъс от тази книга. А ако наистина искаш да излезеш от омагьосания кръг на бедите и лошото стечение на обстоятелствата и да започнеш да поемаш отговорност за собственото си здраве, благополучие и най-вече парично състояние, купи си тази книга.

Кое е различното този път? – ще попиташ. Различното в тази книга е нашата запазена марка – практичният подход!

Юлия Вогманн ни представя серия от практични упражнения, с помощта на които да разбием собствените си умствени затвори и да пуснем духа си на свобода. Да го направим щастлив, но същевременно отговорен и да се насладим на красотата и простотата на своя щастлив живот.

И не, не ни вярвай!
Започни да правиш упражненията от книгата и виж какво ще се случи! Защото ние знаем, че щастието ти е само на една ръка разстояние и зависи само и единствено от теб!

Спри да обвиняваш съдбата за лошите случки в живота си и започни да правиш това, което зависи от теб. Да, знаем, че можеш да се справиш и сам, но ако искаш да си спестиш времето да откриваш топлата вода и да започнеш да случваш своето по-красиво днес, действай още сега, като купиш тази книга и започнеш да изпълняваш упражненията. Виж какво ще се случи само след 30 дни практикуване на част от тях.

Защо да изберем книгата ``Мисли като милионер``?

ВАШИТЕ СЪРЦА
КАТЕГОРИЯ СЕБЕРАЗВИТИЕ