Нагласа за резултати

Бихте ли искали да имате повече фокус и да постигате резултати по-бързо? 

Чувствате ли се понякога претоварени и разочаровани от това, че полагате усилия, но не напредвате към вашите цели?

Има начин, с който да изградите ментална нагласа, с която да се движите бързо към вашите големи цели.

В тази книга Александър Николов показва стъпките и стратегиите, които той лично е приложил и които са му помогнали да трансформира своя живот: от това да изпитва страх да предприема нови начинания и дори да се пусне по водна пързалка, до това да изгради печеливш 6-цифрен бизнес с много свободно време за себе си и да скочи с парашут от 3500 метра. Тези стратегии са помогнали на стотици хора – клиенти в неговите коучинг програми и участници в неговите семинари – да удвоят бизнеса си за рекордно кратко време и да променят живота си като го изградят така, както го искат. В книгата „Нагласа за резултати“ Александър показва всички стратегии, които са част от неговия ежедневен начин на живот. Съветите му, които идват от неговия личен опит и от работата му с негови клиенти, са приложими не само за собственици на бизнес, но и за всички други сфери на живота. Александър е изградил книгата като практически наръчник, с който стъпка по стъпка и вие да направите промени и да настроите мозъка си така, че да ви движи към вашите големи цели: така че да живеете живота си пълно и в изобилие.

От тази книга ще научите стъпките от Формулата от 7 стъпки за бизнес растеж, която създадох и последователно прилагам. С тези стъпки и стратегии промених драстично своя живот. Те ми позволиха да стартирам бизнеса си от нулата и само за 4 години да го превърна в много печеливш 6-цифрен бизнес.

В тази книга Александър Николов показва стъпките и стратегиите, които той лично е приложил и които са му помогнали да трансформира своя живот: от това да изпитва страх да предприема нови начинания и дори да се пусне по водна пързалка, до това да изгради печеливш 6-цифрен бизнес с много свободно време за себе си и да скочи с парашут от 3500 метра…

Защо да изберем книгата ``Нагласа за резултати``?

Не са открити резултати.
ВАШИТЕ СЪРЦА
КАТЕГОРИЯ ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ