Нисковъглехидратно хранене за всеки ден

Имаш излишни килограми или се бориш със здравословен проблем, свързан с теглото? Искаш да отслабнеш и да подобриш здравето си? Превърнала си спазването на диети и хранителни режими в част от ежедневието си и дори си го извисила до изкуство? Опитала си всевъзможни планове и програми, но така и не успяваш да получиш желания резултат и да го задържиш? Може би дори си пробвала нисковъглехидратно хранене, но не си съвсем доволна от постиженията си? Къде бъркаш тогава?

Високомазнинното нисковъглехидратно хранене не е просто мода. То се основава на задълбочени научни изследвания и на постигнатите от безброй хора по целия свят успехи. Има обаче твърде много нюанси и специфики, които може да объркат недобре информирания потребител и да компрометират резултатите. Тук на помощ идва най-новата книга на издателство „Вдъхновения“, „Нисковъглехидратно хранене за всеки ден – бързо и лесно“ от Деница Георгиева.

Деница Георгиева е популярен кулинарен блогър, списващ блога Healthy with Deni. В дебютната си кулинарна книга Деница не просто предлага част от авторските си рецепти, подходящи за високомазнинна нисковъглехидратна диета, но и ни представя достъпно, ясно и разбираемо основите на този набиращ все по-голяма популярност режим на хранене.

Рецептите в книгата са семпли, основно за сравнително бързи ястия с малко на брой, достъпни и лесни за намиране продукти, подходящи за всеки вкус и всякакъв индивидуален вариант на следване на режима. Сред рецептите има такива за закуски, основни ястия, супи, салати, десерти, дресинги и сосове. Авторката дава и конкретни насоки за „сглобяване“ на пълноценна нисковъглехидратна порция, с помощта на които човек може по всяко време лесно да си приготви нещо подходящо за хапване по режима извън предоставените рецепти.

Особено ценна е частта с посочване на някои от най-често допусканите грешки при прилагане на режима, която ще те предпази от попадане в обичайните капани и ще ти гарантира, че ще постигнеш търсените резултати (с индивидуално темпо, разбира се) и няма да навредиш на здравето си.

Представеното пълно меню за една седмица, основано на рецептите в книгата, и списъкът за пазаруване ще улеснят навлизането ти в режима и ще ти дадат увереността, че здравословното е съвсем достъпно за всеки и че не е трудно да превърнеш приготвянето на подобряващи здравето ястия в проста ежедневна дейност.

„Нисковъглехидратно хранене за всеки ден – бързо и лесно“ не е просто поредната книга с рецепти. Деница Георгиева, популярен кулинарен блогър, ни показва сърцето и душата на нисковъглехидратното хранене през личната си история, като ни предоставя и лесни, вкусни и бързи за приготвяне здравословни рецепти за всеки ден.

Защо да изберем книгата ``Нисковъглехидратно хранене за всеки ден``?

ВАШИТЕ СЪРЦА
ГАЛЕРИЯ
КАТЕГОРИЯ ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ