fbpx

Пробиотични напитки с превъзходен вкус

Ползите за здравето от пробиотиците не са тайна – лекари както от западната, така и от източната медицина са единодушни за положителното им въздействие върху храносмилането, метаболизма и имунната система.

Ако търсите забавен и вкусен начин да подобрите здравето си, то вие сте попаднали на точното място! В тази книга ще намерите повече от седемдесет и пет рецепти за приготвяне на десет различни вида пробиотични напитки.

С помощта на тази книга можете да се потопите в света на пробиотиците и да се научите как да заквасвате питиета в домашни условия, какъв е здравословният ефект от приема на пробиотици от различните билки, плодове, зеленчуци и чайове и как да приготвяте

Тези напитки са най-лесният и вкусен начин да си набавите необходимите дози витамини и аминокиселини, вместо да ги приемате под формата на добавки. С тяхна помощ по естествен начин ще подобрите настроението си, енергийните си нива, двигателната функция и състоянието на кожата си. Не забравяйте, че в тялото ви има екосистема от организми, които допринасят за осъществяването на неговите основни, но все пак доста сложни функции. Подпомагането на тези организми чрез създаване на благоприятстваща тяхното развитие среда е предпоставка за вашето здраве и щастие.

С инструкции, описващи процесите стъпка по стъпка, красиви фотографии и повече от седемдесет и пет рецепти, това е най-доброто ръководство за домашно приготвени пробиотични напитки!

Можете да се научите да правите комбуча, кефир, джинджифилова бира и множество други пробиотични напитки, у дома! ``

null

Ферментацията е изкуство

Тя е наистина удивителна, щом веднъж схванете спецификата ѝ. При ферментирането на напитки (и на храни!) не само ще се забавлявате, но и ще научите много за основите на човешкото здраве.

null

Вкусно е

Всяка пробиотична напитка има свой уникален вид бактерия и/или закваска. Съществуват хиляди видове полезни бактерии и закваски, всяка от които подпомага храносмилателната и имунната ни система.

null

Започнете „пътешествието“ сега

Дайте си време, наслаждавайте се на процеса на отглеждане на здравословни пробиотични култури и бъдете удовлетворени от започналото „пътешествие“, което ще окаже изключително положително въздействие върху вашето здраве.

Джулия Малър

Джулия Малър е автор на Paleo Power Bowls, The Quintessential Kale Cookbook и „Пробиотични напитки с превъзходен вкус“. Тя е автор на блога за храна „Печеният корен“ (http://www.theroastedroot.net), където споделя здравословни рецепти, които са предимно противовъзпалителни и палео.

Джулия вярва в персонализирането на хранителния режим на всеки според уникалните нужди на тялото му. Тя не е привърженик на диети, които „пасват на всички“, а вместо това се застъпва за намиране на индивидуален начин на хранене, който оптимизира здравето и е устойчив. Нейната мисия е да предоставя здравословни рецепти, за да помогне на хората в тяхното пътуването към по-добър живот и да ги вдъхновява да намерят изцеление чрез избора си на храна.

Готови ли сте да подобрите здравето си сега? Направете го по един наистина вкусен и забавен начин. Поръчайте книгата и започнете да ферментирате!

Вземи безплатен откъс от книгата „Пробиотични напитки с превъзходен вкус“

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. Всички тези неща, както и информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още, споделяме в бюлетина си за нашите читатели.

Използвайте бутона  по-долу, за да се абонирате за нашия бюлетин и да свалите откъс от най-новата ни книга „Пробиотични напитки с превъзходен вкус“.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Отзиви за книгата

Галерия

Пробиотични напитки с превъзходен вкус

Меню