Пробиотични напитки с превъзходен вкус

Добре дошли в удивителния свят на пробиотичните напитки! 

Ако търсите забавен и вкусен начин да подобрите здравето си, то вие сте попаднали на точното място. В тази книга ще намерите повече от седемдесет и пет рецепти за приготвяне на десет различни вида пробиотични напитки. 

Тук ще откриете как да заквасвате питиета в домашни условия, какъв е здравословният ефект от приема на пробиотици от различните билки, плодове, зеленчуци и чайове и как да приготвяте ваши собствени пробиотични напитки.

Напоследък има голямо въодушевление по отношение на ферментиралите храни и то с основание. 

Те са най-лесният и вкусен начин да си набавите необходимите дози пробиотици, вместо да ги приемате под формата на добавки. Разделите в тази книга са организирани според типа на напитките. Всяка глава започва с описание на начина на приготвяне на напитката, след което са дадени рецепти за овкусяването ѝ, за да имате едно наистина вкусно и полезно преживяване. Въпреки че книгата съдържа информация за ферментацията и може да служи като вдъхновение за създаване на напитки с различни вкусове, приветствам всеки опит да набавите разнообразни продукти съобразно вашите хранителни нужди и да изберете техниките, които работят при вас. Запомнете: ферментацията е изкуство! Тя е наистина удивителна, щом веднъж схванете спецификата ѝ. При ферментирането на напитки (и на храни!) не само ще се забавлявате, но и ще научите много за основите на човешкото здраве. Освен това ще ви е изключително вкусно.

Дайте си време, наслаждавайте се на процеса на отглеждане на здравословни пробиотични култури и бъдете удовлетворени от започналото „пътешествие“, което ще

окаже изключително положително въздействие върху вашето здраве. Не забравяйте, че в тялото ви има екосистема от организми, всеки един от които допринася за осъществяването на неговите основни, но все пак доста сложни функции. Подпомагането на тези организми чрез създаване на благоприятстваща за тяхното развитие среда е предпоставка да вашето здраве и щастие.

Всяка пробиотична напитка има свой уникален вид бактерия и/или закваска. Съществуват хиляди видове полезни бактерии и закваски, всяка от които подпомага храносмилателната и имунната ни система.

Готови ли сте да подобрите здравето си сега? Направете го по един наистина вкусен и забавен начин. Поръчай книгата и започни да ферментираш!

Всяка пробиотична напитка има свой уникален вид бактерия и/или закваска. Съществуват хиляди видове полезни бактерии и закваски, всяка от които подпомага храносмилателната и имунната ни система.

Защо да изберем книгата ``Пробиотични напитки с превъзходен вкус``?

Не са открити резултати.

    Запиши ме за бюлетин с полезна информация

    ВАШИТЕ СЪРЦА
    КАТЕГОРИЯ ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ