Протокол за възстановяване на надбъбречните жлези

„Задължително четиво за тези, които напълняват и страдат от изтощение или стрес. Д-р Алън Крисчансън предлага семпла, но същевременно високоефективна диета за възстановяване на баланса, здравето и здравия разум!“ – Синтия Паскуела, сертифициран клиничен нутрициолог.

Години наред се опитвате да подобрите здравето си. Макар да полагате възможно най-много усилия, вашето тяло не ви сътрудничи. Пробвали сте множество режими на хранене и упражнения, но никой от тях не е помогнал. Експертите дават съвети, които обаче често са противоречиви. Някои казват: „Трябва да консумирате по-малко захар!“. Според други проблемът е, че прекарвате прекалено много време на закрито, седейки. Мнозина виждат причината за това положение в човешкия характер и обвиняват склонността на хората да си угаждат за болестите.

Повечето хора все още вярват, че телесното тегло е просто въпрос на консумираните калории спрямо тези, изразходени с упражнения. Приема се, че тези, които не могат да отслабнат, просто не полагат достатъчно усилия – ядат твърде много, мързеливи са и вината си е тяхна. Много популярни лозунги, а също заглавия в списания и на книги отразяват този начин на мислене: „Яжте по-малко, движете се повече!“ или „Яжте това, а не онова!“.

Това мислене обаче не е актуалното или адекватното по отношение на голяма част от населението, но правилната информация е вълнуваща: настоящите изследвания показват, че какво нашите тела правят с храната, зависи от това дали се намираме в режим на проспериране, или в режим на оцеляване. Малък набор от жлези, наречени надбъбречни, е главният управляващ тези режими орган. Нашите надбъбречни жлези контролират превключвател, който ни кара да просперираме, тоест да изгаряме мазнините и да се чувстваме енергични, или просто да оцеляваме, което означава да складираме мазнините и да се чувстваме уморени. Преработените храни, замърсителите и притискащите ни житейски обстоятелства могат да ни вкарат в такъв режим на оцеляване. Макар при краткотрайни кризисни ситуации режимът на оцеляване да е много важен, ако останем твърде дълго в него, ние напълняваме, остаряваме по-бързо и умираме по-рано.

Не само високият прием на въглехидрати може да повиши кръвната ви захар, но лисата на достатъчно въглехидрати, също. От тази книга ще научите истината за въглехидратите и как да преминете от режим на оцеляване в, такъв на проспериране.

„Задължително четиво за тези, които напълняват и страдат от изтощение или стрес. Д-р Алън Крисчансън предлага семпла, но същевременно високоефективна диета за възстановяване на баланса, здравето и здравия разум!“ – Синтия Паскуела, сертифициран клиничен нутрициолог…

Защо да изберем книгата ``Протокол за възстановяване на надбъбречните жлези``?

Не са открити резултати.
ВАШИТЕ СЪРЦА
КАТЕГОРИЯ ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ