Здравейте приятели,

Подготвили сме ви серия от полезни електронни ресурси за важни теми.
Разбира се започваме с една от най-големите и най-оспорваните последно време. А именно – “Трябва ли или не да сме на безглутенов режим?”. При това автор е не кой да е, а един от водещите експерти в света Изабела Уенц.

И ако си върл фен на здравословното хранене, то преди да кажеш категоричното „Да“, моля прочети книгата.

От нея ще научиш:

  • Трябва ли и защо да спреш глутена?
  • Какво  е цьолиакиа и безглутенова непоносимост и каква е връзката им с болестта на Хашимото?
  • Трябва ли и с какви изследвания можете да разберете дали имате цьолиакия или глутенова непоносимост.
  • Какво да избягвате в храненето си, ако се налага да сте на безглутенов режим.
  • Как да се храните навън, когато трябва да сте на безглутеново хранене.
  • Идеи за сутрешни закуски.

Ооо, и щях да забравя. Искам да ти обърна внимание на една голяма заблуда, в която не малко от клиентите ни във Вдъхновения Natural Shop често попадат. И тя гласи – “Лимецът е позволена храна, когато си на безглутенов режим”.

Внимание! Лимецът също съдържа глутен! Да, в много по-малко количество, и макар да е препоръчително да избираш лимец вместо пшеница, ако си на общо хранене, то все пак в него има глутен! Препоръчва се на хора, които искат да намалят съдържанието на глутен в храната си, но ако установиш, че имаш непоносимост или цьолиакиа, то тогава ще се наложи да избереш друга алтернатива.

Приятно четене и ако искаш да научиш още нещо по някоя важна за теб тема, моля пиши ни и ще се постараем да ти подготвим изчерпателна информация по въпроса.

Какво да направиш, за да получиш книгата?
1. Въведи имената и e-mail адреса си, за да се регистрираш.
2. Ще получиш линк за потвърждаване, а след това линк за сваляне на книгата.
Успех!

2 коментара. Leave new

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed