На 10 и 11 март в Интер Експо Център, бул. Цариградско шосе 147, зала 5, от 10.00 до 18.00 ч. Вдъхновения Natural Shop ще представи своите сладки изкушения, направени от натурални и био продукти, на ежегодното изложение за шоколад и шоколадови продукти в различни категории Grand Chocolate Festival 2018.

 

 

Вдъхновения Natural Shop подготвя разнообразие от здравословни сладкарски изкушения, сред които новата торта Milky way – шоколадова с фин млечен вкус и веган, подходяща и за периода на постите, фитнес мъфини без захар, глутен и брашно, както и пълна гама от бонбонени предложения.

Допълнителни изненади, като уъркшоп “Течен шоколад”, а също и специалното издание „Суров шоколад“ на издателство Вдъхновенияочакват гостите на Grand Chokolate Festival 2018.

Домакин на участието на Natural Shop в изложението ще бъде издателство ВДЪХНОВЕНИЯ, а посетителите имат възможност да получат отговорите на своите въпроси по здравни теми от собственика на издателството – Борислава Люцканова.

Очакваме Ви на щанд №72 да подсладим деня си заедно, да поговорим за здравословната страна на шоколада и да Ви покажем как лесно и бързо можете да приготвите вкусен и здравословен десерт за Вас и Вашето семейство!