ПАРТНЬОРИ

Да надвиеш себе си и да покажеш воля тогава, когато е необходимо да си твърд заради собственото си здраве, е особено трудно, но не и невъзможно. А да победиш желанието си да контролираш всяка хапка, всяка глътка или калория, която попада в организма ти, носи увереност, че си наистина полезен сам за себе си. Именно това разкрива в новата си книга Инес Субашка – премиерата на „Кажи НЕ на глада. Възстанови метаболизма си от диети“ ще се състои на 21 ноември от 19:00 часа в Книжен център „Гринуич“.

Съвместната работа на младата авторка и издателство „Вдъхновения“ разказва личната история на Инес, изпъстрена с различни чувства, действия, и открития за организма и неговите реакции. В книгата тя открито говори за проблемите, които застигат човек в случаите на неправилно подбран хранителен режим и залитане в желанието да бъдем по-здрави с цената на сериозни ограничения.

 

 

Читателите ще се запознаят с това, което се случва, когато сме водени от обсесивното желание да се следи всяка хапка и калория, с физическите проблеми, които носи това след себе си и с още един аспект на света на диетите – психологическия. Защото ако до сега мнозина от нас са си мислели за диетата основно в случаите на ограничение от вид храна и отражението на това върху организма, то Инес навлиза в чисто психологическите аспекти, пред които трябва да се изправи човек, борещ се с последиците от диетите. Тя разказва за стреса, на който е подложено човешкото тяло и сривовете, които това предизвиква. Споделя какви са начините човек да се отърси от всичко това и да се почувства отново здрав, силен и в съгласие със себе си:

„В книгата ще ви споделя своя опит с диетите – как започна всичко, през какво преминах и какъв беше целият процес. Подробно ще се спра на всеки урок, който научих; на това, което разбрах за тялото и как то функционира. Всяка диета поставя тялото в различна среда, пред различни предизвикателства и аз съзнателно съм проследявала всяко отделно усещане и промяна. Мога да изтъкна с голяма точност и плюсовете, и минусите на всичко, което се случва при определен режим на хранене. Така, без значение на кой етап сте, ще има по нещо за всеки от вас, за да може лека-полека да си отговорите на много въпроси, да възстановите връзката със собственото си тяло и да се приближите към баланса и спокойствието на ума.“

 

Заповядайте на 21 ноември в Книжен център „Гринуич“, където в 19:00 часа Инес Субашка ще разкаже кое я е вдъхновило да напише тази книга – откровение, а Борислава Люцканова ще сподели какво е вълнението да бъдеш издател на такъв въздействащ автор.