Богините никога не остаряват

Въпреки че говорим за желанието да „остаряваме с финес“, истината е, че когато става въпрос за остаряване, ние сме програмирани да се страхуваме от неизбежния упадък: на здравето, външния ни вид, сексуалните ни отношения, дори на удоволствието, което изпитваме от самия живот.

Но както д-р Кристиане Нортръп ни показва в тази дълбоко овластяваща книга, ние имаме в себе си потенциала да превърнем остаряването в съвсем различно изживяване както за тялото, така и за душата ни.

„Богините не остаряват“ ще ви снабди с инструменти и вдъхновение за внасяне на жизненост и жизнерадостност във вашите собствени неостаряващи години – всичко това чрез 14-дневната програма на д-р Нортръп, вашата лична рецепта за създаване на здравословен, одухотворен, радостен нов начин за преминаване през всеки етап от живота.

Цена на книгата 35.00 лв

Рецептата против стареене се състои в това да обичаш живота, да опитваш нови неща и да се наслаждаваш на преживяванията си. Радостта идва от усещането, че сте свързани със силата на живота.

В тази книга, която съчетава лични истории и практически упражнения с най-новите изследвания за здравето и стареенето, д-р Нортръп излага принципите на живот без възраст – от изключване на преработените храни до освобождаване на блокираните в нас емоции, от прегръщане на чувствеността ни до дълбоко свързване с нашия Божествен източник.

Приемането на всички правилни добавки и хапчета или извършването на правилната процедура не е предписанието за борба със стареенето. Неостаряването е свързано с жизнеността – творческата сила, която ражда нов живот. Важен е начинът ни на живот, който връща усещането за жизненост и младост:

  • null
    • Крепкото добро здраве
  • null
    • Пълноценният сексуален живот
  • null
    • Способността да обичаме, без да губим себе си
  • null
    • Способността да движим тялото си с лекота и удоволствие
  • null
    • Яснотата и автентичност във всички наши взаимоотношения – особено тези, които имаме със себе си
Обяснявайки, че състоянието на здравето ни е продиктувано много повече от вярванията ни, отколкото от нашата биология,  д-р Нортръп си поставя за цел да промени възприятията ни за остаряването и да ни покаже какво имаме право да очакваме от по-късните си години – без значение че нашата култура се опитва да ни внушава противното. За съжаление отвсякъде ни заливат наситени с предразсъдъци към старостта културни послания. Трябва да сме по-наясно с негативната нагласа на нашата култура относно остаряването и да положим съзнателни усилия да я променим.

НОВА КНИГА

💜 Богините никога не остаряват 💜

Вземи СЕГА с ЛУКСОЗЕН ПОДАРЪК 🎁

Към всяка закупена книга ще получиш уникална скраб за тяло с морска сол, захар и розови листенца. Тази луксозна, галеща сетивата изключително ароматна скраб е на стойност над 35 лева. Вземи я сега безплатно, като подарък към книгата. Кампанията е силно лимитирана – до изчерпване на първоначалните количества.

Защо избрахме точно този подарък?

Защото е луксозен, стилен и подхожда на всяка неостаряваща богиня. Съчетан с вдъхновяващите нотки на ванилия и бисквитки, създава моментално усещане за уют и релакс.

Редовната употреба на този скраб не само поддържа кожата в отлично състояние, но и предлага уникално озаряващо и ободряващо действие. Този продукт е идеален за ежедневна употреба или като част от рутината за грижа за тялото.

Не пропускай тази оферта!

Купи книгата още днес! Вземи своята книга СЕГА и започни живот, изпълнен с блясък, жизненост и благополучие.

ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА!

Д-р Кристиан Нортръп

Д-р Кристиан Нортръп топ експерт по въпросите на женското тяло и женската мъдрост, автор на бестселъри на New York Times, сертифициран акушер-гинеколог, бивш асистент клиничен професор по акушерство и гинекология в Медицинския колеж на Университета на Върмонт, далновиден пионер в областта на женското здраве.

След десетилетия на първа линия в професията си като лекар по акушерство и гинекология, сега тя посвещава живота си на това да помага на жените наистина да процъфтяват, като ги учи как да подобряват всичко, което може да бъде подобрено в телата им. Д-р Нортръп е водещ привърженик на медицината, която признава единството на ума, тялото, чувствата и духа.

Като собственик на бизнес, лекар, бивш хирург, майка, писател и мотивационен лектор, д-р Нортръп признава индивидуалния и колективния ни капацитет за растеж, свобода, радост и баланс.

Когато не пътува, д-р Нортръп обича да посвещава свободното си време на аржентинското танго, ходенето на кино, срещите с приятелите и семейството, плаването и четенето.

„Не исках да пиша здравна книга за жени, с която да ги накарам да се страхуват от остаряването и единствено да им покажа как да се подготвят за всяко ужасно нещо, което може да им се случи – от проблеми с гърдите до заболявания на сърцето или матката. Не исках да разделям женското тяло на парчета и да казвам на жените да използват определени десет съвета, за да се уверят, че някое парче няма да се разпадне или пък, че нещо в системата няма да се обърка. Моят подход към опазването на здравето е съвсем друг. Ако искате конкретни съвети за това как да имате здрави гърди, как да подхранвате тялото си с добри, здравословни храни и как да поддържате великолепния си вид година след година, ще ги намерите в тази книга. Но тук ще намерите и идеи, които ще ви предизвикат да се откажете от митовете за жените и взаимоотношения помежду им, за телата ни и за земята – митове, които жените са възприели като истини, които ги състаряват.“

Вземи безплатен откъс от книгата „Богините никога не остаряват“.

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. За всички тези неща, както и за информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още споделяме в бюлетина си за нашите читатели.
Използвай бутона по-долу, за да се абонираш за нашия бюлетин и да свалиш откъс от най-новата ни книга „Богините никога не остаряват“.
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Богините никога не остаряват